Ανατροπή! Το Star ετοιμάζει δύο εκπομπές στη θέση των «Κου Κου»;
Stay tuned

Ανατροπή! Το Star ετοιμάζει δύο εκπομπές στη θέση των «Κου Κου»;

Ανατροπή! Το Star ετοιμάζει δύο εκπομπές στη θέση των «Κου Κου»;

Το Star έχει αποδείξει εδώ και καιρό ότι δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Είναι ένα κανάλι που του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα, να λανσάρει καινούρια πρόσωπα και να δοκιμάζει νέα projects.

Αυτό φάνηκε, όταν σύστησε τρεις άγνωστους τηλεοπτικά σεφ στο Master Chef, που εξακολουθεί να κάνει νούμερα ακόμα και στην 5η εκδοχή του. Αλλά και όταν εκτός της Βίκυς Καγιά πρότεινε νέα πρόσωπα για την κριτική επιτροπή του GNTM.

Αλλά και στην πρωινή ζώνη, η πρόταση των «Κου Κου» ήταν πολύ έξυπνη, αν αναλογιστεί κάνεις ότι συνδύαζε ιδέες που είχαμε συναντήσει στο «Ράδιο Αρβύλα» και στο ΦΜ live σε ένα πρωινό μαγκαζίνο που δεν είχε να ζηλέψει σε θεματολογία τίποτα από τα υπόλοιπα.

Το ερώτημα είναι τι θα κάνει το Star τώρα που οι «Κου Κου» ολοκληρώνουν τον κύκλο τους; Μια ιδέα που είχε πέσει στο τραπέζι ήταν να αναλάβουν την πρωινή ζώνη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Αλλά τελικά δεν προχώρησε…

Το επόμενο σενάριο, που θεωρείται και το επικρατέστερο αυτή την στιγμή, είναι να αναλάβουν το πρωινό το ραδιοφωνικό δίδυμο του Σοκ FM, Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σαφές αν αυτοί οι δύο παρουσιαστές θα αναλάβουν μια τρίωρη ή μία δίωρη εκπομπή. Στην περίπτωση που η νέα εκπομπή θα έχει δίωρη διάρκεια ο σταθμός σκέφτεται να καλύψει το κενό με μια infotainment εκπομπή που θα προηγείται του Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τίποτα, όμως, δεν έχει κριθεί ακόμα καθώς οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 9 Ιουλίου που τελειώνουν οι «Κου Κου».

Αλλαγές θα υπάρξουν και στη συντακτική ομάδα της νέας εκπομπής. Ο Γιώργος Ευφραιμίδης, ο αρχισυντάκτης των «Κου Κου», που τερμάτισαν πρώτοι πέρσι, θα αναλάβει νέο project του σταθμού. Την αρχισυνταξία του νέου πρωινού του Star θα αναλάβει εκτός απροόπτου η Ελεάννα Τρυφίδου, που ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.