Αγγελική Ηλιάδη: Εμφάνιση – έκπληξη σε δύο ριάλιτι!
Stay tuned

Αγγελική Ηλιάδη: Εμφάνιση – έκπληξη σε δύο ριάλιτι!

Αγγελική Ηλιάδη: Εμφάνιση – έκπληξη σε δύο ριάλιτι!

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν λέει εύκολα «ναι» σε τηλεοπτικές προτάσεις και οι εμφανίσεις της είναι μετρημένες. Βέβαια κατά καιρούς έχει δοκιμαστεί σε talent show με διάσημους, όπως είναι το Dancing with the Stars του ΑΝΤ1, στο οποίο μάλιστα είχε φτάσει μέχρι την τρίτη θέση.

Αυτή τη φορά η Αγγελική δέχτηκε δύο πολύ δελεαστικές προτάσεις από ριαλιτι σόου. Η πρώτη αφορά το The Bachelor.

Όπως ακούγεται η Αγγελική Ηλιαδη θα κάνει μια guest εμφάνιση στο παιχνίδι αγάπης του Alpha, αφού θα συμμετέχει σε ένα από τα ραντεβού του Αλέξη Παππά.

Η τραγουδίστρια είναι όμως ένα από τα πρόσωπα που βολιδοσκοπεί ο ΑΝΤ1 για τη «Φάρμα». Αν τελικά οι άνθρωποι της παραγωγής καταφέρουν να πείσουν την Αγγελική τότε από τον Νοέμβριο θα μετακομίσει σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, όπου θα πρέπει να μάθει να κάνει αγροτικές δουλειές.

Αυτό όμως που προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι πιθανότατα θα εμφανιστεί ταυτόχρονα στα δύο ριάλιτι, μιας και το The Bachelor έχει γυριστεί ήδη και θα μεταδοθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Αν τελικά η «Φάρμα» ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου, όπως είναι ο αρχικός προγραμματισμός και η Αγγελική πει «ναι», τότε ίσως η μία εμφάνιση συμπέσει με την άλλη. Κάτι εξαιρετικά σπάνιο, όχι μόνο για την ίδια αλλά και γενικότερα.