Άγγελος Μπράτης: Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε μετά το τέλος του GNTM;
Stay tuned

Άγγελος Μπράτης: Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε μετά το τέλος του GNTM;

Άγγελος Μπράτης: Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε μετά το τέλος του GNTM;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλο το ρεπορτάζ για το Znews!

Μπορεί ο Άγγελος Μπράτης να μην είναι στην κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τον δούμε στην τηλεόραση.

Μάλιστα, ο ίδιος, κόντρα στις φήμες που ήθελαν τη σχέση του με το Star σε κρίση, παραμένει στο κανάλι και θα συμμετέχει σε μία άλλη εκπομπή.

Όχι, δεν θα αξιοποιηθεί ως παρουσιαστής στο Star, όπως η Ζενεβιέβ που είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη στο Asia Express. Αλλά θα συμμετέχει σε μία νέα παραγωγή του καναλιού που πρόκειται να βγει στον αέρα το καλοκαίρι.

Πρόκειται για το Life is a beach, μία ταξιδιωτική εκπομπή που αναδεικνύει τις ομορφιές τους τόπου μας με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα από παραλίες που καθεμιά έχει τη δική της ομορφιά και για τον guest που θα συμμετέχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Ο Άγγελος Μπράτης, λοιπόν, θα είναι ένας από τους guest του Life is a beach και η παρουσία του εκεί διαλύει και όλες τις φήμες που υποστήριζαν ότι δεν έφυγε από το GNTM με τον καλύτερο τρόπο.

Απλά το κανάλι ήθελε να ανανεώσει το Greece’s Next Top Model και έτσι στην κριτική επιτροπή θα δούμε και νέα πρόσωπα. Ό,τι άλλο ακούστηκε ή υπονοήθηκε δεν φαίνεται ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στην ίδια εκπομπή θα δούμε και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Η πρεμιέρα του Life is a beach τοποθετείται στις αρχές Ιουλίου.