Αννίτα Πάνια: Αυτοί είναι οι επόμενοι καλεσμένοι – έκπληξη στην εκπομπή της
Stay tuned

Αννίτα Πάνια: Αυτοί είναι οι επόμενοι καλεσμένοι – έκπληξη στην εκπομπή της

Αννίτα Πάνια: Αυτοί είναι οι επόμενοι καλεσμένοι – έκπληξη στην εκπομπή της

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znewss

Η Αννίτα Πάνια με το «Ανοιχτά» απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η late night ζώνη της ταιριάζει πολύ!

Βέβαια, αυτό που κάνει τώρα είναι εντελώς διαφορετικό. Διότι μπορεί στις βραδινές εκπομπές που έχει κάνει μέχρι τώρα να βλέπαμε κυρίως καθημερινούς ανθρώπους που ήθελαν να δείξουν το ταλέντο τους αλλά τώρα αποφάσισε να κάνει συνεντεύξεις με εκπροσώπους του θεάτρου, του πενταγράμμου και της τηλεόρασης.

Ποδαρικό, όπως είδαμε στην πρώτη της εκπομπή της έκανε η Άννα Βίσση που γνωρίζεται πολύ καλά με την Αννίτα και είχαν να πουν πολλά!

Διότι η αλήθεια είναι ότι η Αννίτα δεν μοιάζει με τους υπόλοιπους παρουσιαστές που κάνουν τοκ σόου. Έχει το προσόν να ακούει το συνομιλητή της κι αυτό τον κάνει να νιώθει άνετα και να ξεκλειδώνεται πιο εύκολα.

Έτσι, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα κουβέντα που και ειδήσεις έχει, αλλά και συναισθήματα.

Κάπως έτσι είδαμε τον Σταμάτη Γονίδη να μας λέει ότι σε μερικά χρόνια οι άνθρωποι θα συνεννοούνται με τα μάτια και τον Γιώργο Θεοφάνους να περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τον καβγά του με τον Νίκο Καρβέλα που του στοίχισε τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση.

Ο επόμενος που θα καθίσει στον καναπέ της Αννίτας είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης κάνει μια αναδρομή στην καριέρα του, θυμάται τη συνεργασία του με τον Σάκη Μπουλά και βέβαια αναφέρεται και στην κόρη του Ελεωνόρα.

Σε επόμενη εκπομπή, όπως μαθαίνω, θα δούμε τον Βαγγέλη Περρή. Ο δημοσιογράφος που ξεκίνησε στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά στο «Μπράβο»- που σημειωτέον είναι στενή φίλη της Αννίτας- σίγουρα έχει να πει πολλά.

tay tuned!