Αννίτα Πάνια: Κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο!
Stay tuned

Αννίτα Πάνια: Κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο!

Αννίτα Πάνια: Κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο!

Όλες οι λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα κάνει

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι παρουσιαστές δοκιμάζονται σε ρόλους στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο. Σίγουρα όμως η εμφάνιση της Αννίτας Πάνια στη μεγάλη οθόνη έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Εδώ και πολύ καιρό ξέρουμε ότι ο Όμηρος Ευστρατιάδης -αγαπημένος φίλος και σκηνοθέτης της Αννίτας- ετοιμάζει το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο 5». Ο αγαπημένος σκηνοθέτης των 80s, βλέποντας ότι οι συγκεκριμένες ταινίες που αναφέρονταν στο σχολείο γνώρισαν τεράστια επιτυχία και έγιναν κλασικές, αποφάσισε να βγάλει μία καινούργια ταινία με αντίστοιχο θέμα.

Ο πλήρης τίτλος της ταινίας είναι «Ρόδα τσάντα και κοπάνα Νο 5″ (Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο)» και το στόρι έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν σε ένα Λύκειο με απείθαρχους μαθητές που κάνουν τη ζωή δύσκολη στους δασκάλους τους.

Τον ρόλο του λυκειάρχη αναλαμβάνει ο Πασχάλης Τσαρούχας, ενώ Ιστορικός θα είναι η Ελένη Φιλίνη. Η Αννίτα Πάνια υποδύεται την καθηγήτρια της ψυχολογίας που προσπαθεί να μυήσει τα παιδιά στον κόσμο του Φρόιντ. Το καστ συμπληρώνεται από τον Σταμάτη Τσελέπη, την Στέλλα Μιζεράκη κ.ά.

Στην ταινία ακούγεται βεβαίως το «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» των Olympians, αλλά και άλλες επιτυχίες του Πασχάλη, ενώ το τραγούδι των τίτλων υπογράφει ο Ανδρέας Λάμπρου.

Η ταινία έχει ήδη γυριστεί και μονταριστεί και αναμένεται να βγει στις σκοτεινές αίθουσες τον χειμώνα, με την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα λειτουργούν κανονικά οι κινηματογράφοι.

Σε κανονικές συνθήκες η ταινία θα είχε βγει το καλοκαίρι, που συμπληρώνονται 40 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».

Μετά την πανδημία και την επιβολή συγκεκριμένου αριθμού θεατών στις κινηματογραφικές αίθουσες υπάρχει στάση αναμονής για όλες τις παραγωγές που έχουν ήδη γυριστεί ή είναι στο στάδιο του μοντάζ.

Πάντως, όσοι έχουν δει αποσπάσματα από την ταινία υποστηρίζουν ότι η Αννίτα είναι καταπληκτική και παρόλο που δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός, κλέβει την παράσταση!