ANT1: Αυτή είναι η ημερομηνία που ξεκινάει η «Φάρμα»
Stay tuned

ANT1: Αυτή είναι η ημερομηνία που ξεκινάει η «Φάρμα»

ANT1: Αυτή είναι η ημερομηνία που ξεκινάει η «Φάρμα»

Ντόμινο αλλαγών στο κανάλι

Σε μεγάλες αλλαγές προχωρά ο ΑΝΤ1 τις επόμενες εβδομάδες. Βλέποντας τη χαμηλή δυναμική της prime time ζώνης, που έχει παρασύρει ακόμη και τις «Άγριες Μέλισσες» οι οποίες δεν σημειώνουν την τηλεθέαση που έκαναν πέρσι, ο σταθμός ετοιμάζει εκπλήξεις.

Ουσιαστικά από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά η prime time ζώνη θα αλλάξει εντελώς.

Μέχρι τώρα αυτό που ξέραμε είναι ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα επιστρέψουν και θα χτυπούν καθημερινά στις 20.00, τέσσερις φορές την εβδομάδα με το «Ράδιο Αρβύλα» και μία με το «Βινύλιο».

Τι θα γίνει όμως στις 21.00; Με απόλυτη μυστικότητα ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει τη «Φάρμα». Κόντρα στις φήμες που ήθελαν το ριάλιτι επιβίωσης να ξεκινάει τον Δεκέμβριο νεότερες πληροφορίες το θέλουν να αρχίζει πολύ νωρίτερα.

Άνθρωπος που έκανε ραντεβού για να λάβει μέρος στο ριάλιτι μου μετέφερε ότι στόχος είναι να ξεκινήσει γυρίσματα στις 5 Νοεμβρίου ώστε να κάνει πρεμιέρα στις τηλεοπτικές μας οθόνες στα μέσα του Νοέμβρη.

Αυτό δεν γίνεται μόνο για να προλάβουν το Survivor, αλλά ουσιαστικά για να γίνει ένα επαναλανσάρισμα της prime time ζώνης στις 15 Νοεμβρίου με τους «Ράδιο Αρβύλα», τη «Φάρμα» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Οι αλλαγές αυτές βεβαίως επηρεάζουν το Game of Chefs αλλά και τον «Ήλιο» που θα μετακινηθεί στην απογευματινή ζώνη.