ΑΝΤ1: Η «Φάρμα» φεύγει, ο «Εκατομμυριούχος» έρχεται!
Stay tuned

ΑΝΤ1: Η «Φάρμα» φεύγει, ο «Εκατομμυριούχος» έρχεται!

ΑΝΤ1: Η «Φάρμα» φεύγει, ο «Εκατομμυριούχος» έρχεται!

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Σε ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμά του προχωράει ο ΑΝΤ1. Μπορεί ο σταθμός βλέποντας την επιτυχία του MasterChef στο Star και του Survivor στον ΣΚΑΪ να θέλησε να επενδύσει φέτος στα ριάλιτι, αλλά η επιλογή αυτή δεν του.. «βγήκε».

Τόσο το Game of Chefs στην αρχή της σεζόν, όσο και η «Φάρμα» τώρα, περιορίστηκαν σε μονοψήφια νούμερα επηρεάζοντας και την απόδοση των «Μελισσών».

Έτσι, ο σταθμός φαίνεται ότι βάζει τέλος στα ριάλιτι και κάνει στροφή προς τη μυθοπλασία, τα talent shows και τα παιχνίδια.

Η πρώτη κίνηση έγινε ήδη! Όπως σας έγραψε ήδη το Znews, ο ΑΝΤ1 σκεφτόταν εδώ και καιρό να περιορίσει την προβολή των επεισοδίων του ριάλιτι σε τρία την εβδομάδα και στο καθημερινό πρόγραμμα να τοποθετήσει τον «Ήλιο».

Η είδηση επιβεβαιώθηκε χθες, καθώς ο σταθμός έστειλε στους τηλεοπτικούς συντάκτες αλλαγή προγράμματος όπου ενημέρωνε ότι ο «Ήλιος» θα μεταδίδεται πια στις 21.00.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη αλλαγή.

Ο σταθμός επιθυμεί να καλύψει το κενό με ένα παιχνίδι που είχε για καιρό στο συρτάρι του, τον «Εκατομμυριούχο». Όπως μαθαίνω, έχει δοθεί εντολή να ξεκινήσει η προετοιμασία ώστε να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο, όταν δηλαδή θα ολοκληρωθεί η «Φάρμα».

Παράλληλα, ο ΑΝΤ1 φαίνεται ότι βάζει στον πάγο το I am a celebrity get me out of here και το Nija warrior και σκοπεύει του χρόνου να βγάλει πολύ περισσότερα σίριαλ ξεκινώντας από το «Ντέρτι»που υπογράφουν οι δημιουργοί των «Άγριων Μελισσών».