ANT1: Τι θα γίνει με τις σειρές που θα έκαναν φινάλε φέτος;
Stay tuned

ANT1: Τι θα γίνει με τις σειρές που θα έκαναν φινάλε φέτος;

ANT1: Τι θα γίνει με τις σειρές που θα έκαναν φινάλε φέτος;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος φέρνει νέα από το τηλεοπτικό μέτωπο

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας και του συνωστισμού έχει αλλάξει τον προγραμματισμό όλων των καναλιών. Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και ο ΑΝΤ1 που άλλαξε εντελώς την prime time ζώνη του, μιας και σταμάτησαν τα γυρίσματα όλων των σίριαλ.

Τι θα συμβεί όμως με τις σειρές που επρόκειτο να κάνουν φινάλε το καλοκαίρι;

Ο λόγος για τις καθημερινές σειρές “Αν ήμουν πλούσιος”, “Γυναίκα χωρίς όνομα” και το “Μην ψαρώνεις” που προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Τα σίριαλ αυτά θα ολοκληρώνονταν στα τέλη Ιουνίου και υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό με το πότε τελικά θα κάνουν φινάλε.

“Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να μείνουν οι ιστορίες στη μέση” μου μετέφερε άνθρωπος που γνωρίζει τα πράγματα από μέσα, υπογραμμίζοντας ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πότε θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αν τελικά μπορέσουν να πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο τέλος Μαΐου, ή αρχές Ιουνίου, τότε τα σίριαλ θα κάνουν κανονικά φινάλε στο τέλος Ιουνίου, αφού υπάρχουν αρκετές σκηνές που έχουν γυριστεί, αλλά υπολείπονται κάποιες ακόμα για να ολοκληρωθούν επεισόδια.

Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να ξεκινήσει η προβολή των επεισοδίων τον Ιούνιο και υπάρχουν τέσσερις εβδομάδες για να ολοκληρωθούν οι ιστορίες, Αν όμως αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει, τότε μπορεί να προβληθούν όσα επεισόδια μπορέσουν να γυριστούν μέχρι και το τέλος Ιουνίου και τα υπόλοιπα θα μεταφερθούν για την επόμενη σεζόν.

Πρόθεση του σταθμού είναι να μην επιμηκυνθεί η τηλεοπτική σεζόν τον Ιούλιο, αλλά να ολοκληρωθεί κανονικά στο τέλος Ιουνίου, αφού και η διαφημιστική δαπάνη μειώνεται το καλοκαίρι.

Για τις σειρές που είχαν πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν, δηλαδή τις “Άγριες Μέλισσες”, το “Πέτα τη φριτέζα” και το “Καφέ της Χαράς” τα πράγματα είναι πιο απλά, αφού οι ιστορίες έτσι κι αλλιώς θα συνεχιστούν. Αυτό που θα αλλάξει θα είναι ο ρυθμός γυρισμάτων τους καλοκαιρινούς μήνες που θα εντατικοποιηθούν, ώστε να υπάρχει ένα ικανοποιητικό στοκ επεισοδίων για το φθινόπωρο, σε περίπτωση που εμφανιστούν νέα κρούσματα και ληφθούν εκ νέου προληπτικά μέτρα,