Αντελίνα Βαρθακούρη: Η άγνωστη πρόταση από τον Alpha
Stay tuned

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η άγνωστη πρόταση από τον Alpha

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η άγνωστη πρόταση από τον Alpha

Ποιο είναι το μέλλον της στο κανάλι;

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει στον Alpha το πώς θα αξιοποιήσει την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Μπορεί στελέχη του σταθμού να υποστήριζαν ότι το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” έχει θέσει στο νέο πρόγραμμα του σταθμού και ότι σιγά σιγά θα βρει τον δρόμο του, αλλά ήδη επεξεργάζονται την ιδέα να επαναφέρουν τις “Οικογενειακές ιστορίες”.

Και όχι άδικα αφού είναι ένα πρόγραμμα που ακόμα και σε επανάληψη έκανε νούμερα. Το κονσεπτ του “Αντελίνα, χτυπά το κουδούνι” κρίνεται απαγορευτικό για τα νέα δεδομένα στη μετά Covid εποχή. Κι αυτό όχι μόνο γιατί δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενε ο σταθμός αλλά και γιατί ελάχιστοι δέχονταν να ανοίξουν το σπίτι τους για τα γυρίσματα της εκπομπής.

Σε μια από τις συσκέψεις που έγιναν στον σταθμό, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, έπεσε η ιδέα η Αντελίνα να είναι στην παρέα του Happy Day. Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά, η μόνη γυναίκα που είναι στην ομάδα της εκπομπής, πλην της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Αντελίνα με το κέφι και την αισιόδοξη διάθεσή της σίγουρα θα πρόσθετε στο Happy Day, που μάλιστα από τον Σεπτέμβριο θα έχει και τρίωρη διάρκεια. Αλλά η ιδέα καθώς φαίνεται δεν άρεσε στην Αντελίνα. Κι έτσι αναζητείται εκ νέου τρόπος να αξιοποιηθεί στο νέο πρόγραμμα του Alpha.