Αντώνης Κανάκης: Νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τον ΑΝΤ1
Stay tuned

Αντώνης Κανάκης: Νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τον ΑΝΤ1

Αντώνης Κανάκης: Νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τον ΑΝΤ1

O γρίφος του Game of chefs ανοίγει μία δίοδο

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το πού θα δούμε αυτή τη σεζόν τον Αντώνη Κανάκη και τους «Ράδιο Αρβύλα».

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα ήταν ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έγιναν κάποιες συζητήσεις τόσο με τον ΑΝΤ1, όσο και με το Open αλλά και κρούσεις κι από τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια, πλην του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, όταν συζητήθηκε το θέμα των «Ράδιο Αρβύλα», ο Τζώρτζης Ποφάντης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει χώρος.

Αυτό είναι αληθές, αν αναλογιστεί κάνεις ότι στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού υπάρχουν ο «Ήλιος», το Game of chefs, αλλά και οι «Άγριες μέλισσες». Δεν υπήρχε λοιπόν χώρος για ακόμη μια ωριαία καθημερινή εκπομπή, διότι ο Αντώνης Κανάκης έχει αποφασίσει να παίζει τέσσερις φορές την εβδομάδα το «Ράδιο Αρβύλα» και μια το «Βινύλιο».

Αυτός, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, ήταν και ο λόγος πού οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία και υπήρξε η σχετική απάντηση στην ερώτηση δημοσιογράφου στην παρουσίαση προγράμματος.

Ωστόσο, όπως μαθαίνω, υπάρχει νέος γύρος συζητήσεων. Οι χαμηλές επιδόσεις του Game of Chefs έχουν κάνει κάποιους να σκέφτονται τη μετακίνηση του ριάλιτι σε άλλη ζώνη. Αν συμβεί αυτό τότε στην prime time θα υπάρξει κενό το οποίο θα μπορούσαν να καλύψουν οι «Ράδιο Αρβύλα».

Από την άλλη υπάρχουν κι άλλες δελεαστικές προτάσεις- όπως αυτή του Open- για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις.