Αντώνης Λουδάρος – Μέμος Μπεγνής – Ματίνα Νικολάου: Ο κορονοϊός ανέτρεψε τα σχέδιά τους
Stay tuned

Αντώνης Λουδάρος – Μέμος Μπεγνής – Ματίνα Νικολάου: Ο κορονοϊός ανέτρεψε τα σχέδιά τους

Αντώνης Λουδάρος – Μέμος Μπεγνής – Ματίνα Νικολάου: Ο κορονοϊός ανέτρεψε τα σχέδιά τους

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει το ρεπορτάζ για το Znews

Μπορεί να μην έχει βγει ακόμα η οριστική απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού σχετικά με το πώς θα λειτουργούν τα θέατρα, αλλά οι πληροφορίες που κυκλοφορούν δεν είναι και τόσο ευχάριστες για τους παραγωγούς.

Το πιο μετριοπαθές σενάριο θέλει τα θέατρα να ανοίγουν στο τέλος του μήνα, με τις μισές θέσεις. Ωστόσο, υπάρχουν και τα λιγότερο αισιόδοξα που λένε ότι η χωρητικότητα θα είναι 30% και μάλιστα στα μεγαλύτερα θέατρα θα υπάρχει ένα όριο ατόμων που δεν θα μπορεί να ξεπεραστεί.

Οι περισσότεροι ηθοποιοί και σκηνοθέτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε στάση αναμονής, περιμένοντας την απόφαση του Υπουργείου. Ωστόσο, όταν τα κρούσματα κάθε μέρα αυξάνονται δεν μπορούν να είναι αισιόδοξοι. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν σταματήσει να κάνουν πρόβες, ενώ κάποιοι άλλοι αναβάλλουν τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.

Τον Οκτώβριο επρόκειτο να ανέβει στο θέατρο Αλκυονίς η κωμωδία «Εταιρία διαζυγίων» που θα σκηνοθετούσε ο Σταμάτης Φασουλής. Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν κλείσει ο Αντώνης Λουδάρος, ο Μέμος Μπεγνής- που το αρχικό σχέδιο ήταν να παίξει στην παράσταση «Το μαντολίνο του λογαχού Κορέλι» που όμως δεν θα γίνει- και η Ματίνα Νικολάου.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την παράσταση να μεταφέρεται τελικά στη δεύτερη σεζόν, δηλαδή μετά τις γιορτές. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αντώνης Λουδάρος είδε θετικά την πρόταση που του έγινε από το Just the 2 of us για να τραγουδήσει. Αν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές, όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης θα είναι στο φαντασμαγορικό σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης και θα έχει για παρτενέρ την Πέννυ Μπαλτατζή.

Ο ενδοιασμός που είχε ο ηθοποιός είχε να κάνει με το ότι το Just the 2 of us  θα είναι ζωντανό και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ. Με τα θέατρα σε λειτουργία θα ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκεται στο πλατό του παιχνιδιού.το Σάββατο.