Αντώνης Ρέμος: Τι ετοιμάζει στο Mega;
Stay tuned

Αντώνης Ρέμος: Τι ετοιμάζει στο Mega;

Αντώνης Ρέμος: Τι ετοιμάζει στο Mega;

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Εδώ και πολύ καιρό ακούμε ότι ο Αντώνης Ρέμος θα ξεκινήσει μία καινούργια εκπομπή στο Mega, αλλά μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Οι φήμες για τη συνεργασία του τραγουδιστή με το Μεγάλο κανάλι είχαν ξεκινήσει από πέρσι, λίγο μετά που διέρρευσε η πληροφορία ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν θα κάνει εκπομπή στον Alpha.

Θυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος τραγουδιστής πριν από τρία χρόνια είχε δεχτεί πρόταση από τον Alpha για να αναλάβει την παρουσίαση μιας μουσικής εκπομπής. Μάλιστα, στην παρουσίαση προγράμματος που είχε κάνει τότε ο Alpha είχε ανακοινωθεί το όνομα του Αντώνη Ρέμου για μία μουσική εκπομπή που θα ξεκινούσε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Τελικά αυτή η εκπομπή δεν έγινε ποτέ και ο Αντώνης συζήτησε με το Mega το ενδεχόμενο να κάνει κάτι εκεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ήταν αυτός που ουσιαστικά εγκαινίασε την εκπομπή “Μένουμε σπίτι” κατά τη διάρκεια της καραντίνας, που είναι και ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του σταθμού.

Οι πληροφοριοδότες μου μού λένε ότι ο Αντώνης Ρέμος θα επιστρέψει στο Mega, για να παρουσιάσει μία εορταστική εκπομπή που θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ουσιαστικά αυτή η εκπομπή είναι ο προάγγελος αυτού που θέλει να κάνει, δηλαδή μία μουσική εκπομπή όπου θα φιλοξενεί τα φιλαράκια του και θα μιλάνε και θα θυμούνται παλιές και νέες επιτυχίες τους.

Μπορεί λοιπόν τα νυχτερινά μαγαζιά να μην ανοίξουν φέτος, αλλά η πρόταση του Mega για ρεβεγιόν με τον Αντώνη Ρέμο είναι ό,τι καλύτερο!