Αποκλειστικό – Ανατροπή: Αυτό το ζευγάρι «κλείδωσε» για να παρουσιάσει το πρωινό του Star
Stay tuned

Αποκλειστικό – Ανατροπή: Αυτό το ζευγάρι «κλείδωσε» για να παρουσιάσει το πρωινό του Star

Αποκλειστικό – Ανατροπή: Αυτό το ζευγάρι «κλείδωσε» για να παρουσιάσει το πρωινό του Star

O Γιάννης Πουλόπουλος κατάφερε να μάθει αυτο που θέλουν όλοι να... μάθουν!

Η αλήθεια είναι ότι ζήσαμε ένα θρίλερ μέχρι να μάθουμε ποιος θα παρουσιάσει το νέο πρωινό πρόγραμμα του Star. Πολλά τα ονόματα που ακούστηκαν και ακόμα περισσότερα τα σενάρια που επεξεργάστηκε το κανάλι.

Αρκετά επίσης είναι τα πρόσωπα που έκαναν ραντεβού με στελέχη του σταθμού, ενώ ονόματα έκπληξη προσεγγίστηκαν για να περάσουν από δοκιμαστικό.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Star να έχει αποφασίσει για το δίδυμο που θα αναλάβει την πρωινή του ζώνη. Και αυτό θα είναι ένα ζευγάρι που δοκιμάστηκε σε πρωινή εκπομπή και τα κατάφερε πολύ καλά.

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Αυτοί οι δύο, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά από το «Καλοκαίρι not» του Open, θα είναι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι οικοδεσπότες στο νέο πρωινό του Star.

Η αλήθεια είναι ότι στο κανάλι της Κηφισιάς είχε πέσει από νωρίς η ιδέα στη θέση των Καρτελιά και Παπίλα να υπάρχει ένα τηλεοπτικό ζευγάρι και όχι ένα μόνο πρόσωπο.

Μπορεί βέβαια το κανάλι να προσέγγισε τη Φαίη Σκορδά αλλά, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, η ιδέα αυτή εγκαταλείφθηκε σύντομα.

Δεν είναι ψέμα επίσης ότι το κανάλι θέλησε να εκμεταλλευτεί και κάποια πρόσωπα που συμμετέχουν στο Asia express, όπως είναι ο Γιώργος Μαυρίδης με τη σύζυγό του και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipsterr.

Το ζευγάρι που φέρεται να έχει «κλειδώσει» για την παρουσίαση είναι ο Ετεοκλής και η Ελένη χωρίς βεβαίως να αποκλείεται να δούμε κάποιο από τα παραπάνω ονόματα στην εκπομπή τους!