Battle of the Couples: Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων για το νέο ριάλιτι του Alpha
Stay tuned

Battle of the Couples: Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων για το νέο ριάλιτι του Alpha

Battle of the Couples: Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων για το νέο ριάλιτι του Alpha

Τι συμβαίνει και καθυστερούν τα γυρίσματα; Πότε θα γίνει η πρεμιέρα;

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση θα ξεκινήσει να γυρίζεται το Battle of the Couples. Κανονικά, το νέο παιχνίδι σχέσεων του Alpha θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνουν τα πρώτα γυρίσματα.

Το νέο ριάλιτι θα γυρίζεται σε μία βίλα, στην οποία θα μένουν τα ζευγάρια. Ωστόσο, θα υπάρχουν και αρκετά εξωτερικά γυρίσματα, αρκετά εκ των οποίων θα γίνονται σε μια αρένα, όπου οι γυναίκες και οι άντρες θα επιδίδονται σε αθλοπαιδιές.

Αυτά τα γυρίσματα δεν μπορούσαν να γίνουν στη συγκεκριμένη φάση, αφού σε αρκετές περιοχές της Αθήνας από τη Δευτέρα έχει πέσει χιόνι και το θερμόμετρο δείχνει μηδέν βαθμούς. Έτσι, αποφασίστηκε για να προφυλαχθούν τα ζευγάρια και να βγει το σωστό αποτέλεσμα τα γυρίσματα να ξεκινήσουν όταν οι καιρικές συνθήκες θα το επιτρέψουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που έχει διαρρεύσει ότι ανάμεσα στα 12 ζευγάρια θα είναι και κάποια επώνυμα οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν στη «μάχη των ζευγαριών» να συμμετέχουν καθημερινοί άντρες και γυναίκες.

Θυμίζουμε ότι παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ ειδικό ρόλο θα έχει η Σάσα Σταμάτη. Ποιος θα είναι αυτός; Η Σάσα θα εισβάλλει κάθε τόσο στη βίλα και θα αναστατώνει με τις ερωτήσεις της τα ζευγάρια.

Το νέο ριάλιτι του Alpha θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9:00 το βράδυ. Όσο για την πρεμιέρα του αυτή τοποθετείται στο δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.