Μπέττυ Μαγγίρα: Ανάμεσα σε ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1 και Mega
Stay tuned

Μπέττυ Μαγγίρα: Ανάμεσα σε ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1 και Mega

Μπέττυ Μαγγίρα: Ανάμεσα σε ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1 και Mega

Το ρεπορταζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι ένα από τα πολυεργαλεία της τηλεόρασης, γιατί μπορεί να παρουσιάζει, να συμμετέχει σε λαμπερά σόου, να είναι κριτής σε παιχνίδια μόδας, να παίζει και σε σίριαλ και να τα κάνει όλα με μεγάλη επιτυχία.

Πέρσι την βλέπαμε ως ηθοποιό στο κωμικό σίριαλ του Alpha “Σπίτι είναι”. Φέτος ξέραμε ότι ήταν σε επαφές με την Barkingwell Media για να είναι μία από τους coaches στο Style Me Up. Τελικά τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι τρία και έτσι η Μπέττυ δεν συμμετέχει στο παιχνίδι μόδας που βλέπουμε κάθε μεσημέρι στο Open.

Έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας και από τον ΣΚΑΪ. Στο δεύτερο μισό της σεζόν, όταν δηλαδή ολοκληρωθεί το My Style Rocks, το κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα το Makeover και ένα ριάιλιτι μαγειρικής της Acun Media. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι στη φιλοσοφία του “Κάτι ψήνεται”, αλλά έχει παρουσιαστή. Η Μπέττυ έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ για το συγκεκριμένο project το οποίο θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Την προηγούμενη εβδομάδα κάποιοι την είδαν στον ΑΝΤ1. Εκεί, όπως φημολογείται, έγινε μία αναγνωριστική πρώτη κουβέντα για το Your Face Sounds Familiar, προκειμένου να είναι στην κριτική επιτροπή, αν και εφόσον το σόου βγει κανονικά στον αέρα στις αρχές του 2021.

Ωστόσο, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, και στο Mega σκέφτονται να αξιοποιήσουν την Μπέττυ Μαγγίρα στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπου θέλουν να το παρουσιάζει ένα τηλεοπτικό δίδυμο.

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος του Οκτώβρη. Όλα όμως δείχνουν ότι κόντρα στην πανδημία, η τηλεόραση καλά κρατεί, με νέα projects που θα συζητηθούν.