Big Brother: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας και οι αλλαγές που θα γίνουν στο παιχνίδι!
Stay tuned

Big Brother: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας και οι αλλαγές που θα γίνουν στο παιχνίδι!

Big Brother: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας και οι αλλαγές που θα γίνουν στο παιχνίδι!

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Μπορεί το Big Brother να ήταν έτοιμο να βγει στον αέρα λίγο πριν γίνει το lockdown και το κανάλι να πίστευε ότι θα κατάφερνε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά τώρα που αναγκάστηκε να αναβάλλει την πρεμιέρα του αποφάσισε να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις.

Το πρώτο που θα αλλάξει είναι η σύνθεση των παικτών. Αρκετοί από τους παίκτες που είχαν επιλεγεί για να μπουν στο σπίτι δεν θα συμμετέχουν τελικά στο παιχνίδι. Η παραγωγή έκρινε ότι πρέπει να βρεθούν ακόμα πιο ιντριγκαδόρικες προσωπικότητες γι’ αυτό και βγήκε ξανά τρέιλερ για να προσελκύσει νέους παίκτες.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η αλλαγή. Ακόμα και η συντακτική ομάδα που “έτρεχε” μέχρι τώρα το παιχνίδι αλλάζει και μάλιστα οι υπεύθυνοι της παραγωγής αναζητούν δημοσιογράφους με εμπειρία στα ριάλιτι προκειμένου να δουλέψουν για το συγκεκριμένο project.

Άλλη μία αλλαγή που δεν είχε προγραμματιστεί την άνοιξη ήταν η συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου. Είχε γίνει η πρόταση στον παρουσιαστή να γίνει η φωνή του Big Brother, αλλά τελικά η συζήτηση δεν προχώρησε.

Τώρα η πρόταση που έχει γίνει στον Μικρούτσικο είναι διαφορετική, αφού -αν μπορούσαμε να το συγκρίνουμε- θα έχει τον ρόλο που είχε στο Fame Story. Τότε ήταν ο διευθυντής της ακαδημίας, αλλά στην πραγματικότητα εκείνος που οι υποψήφιοι τραγουδιστές του εμπιστεύτηκαν τις ανησυχίες τους. Ήταν αυτός που αντιλήφθηκε ότι η Άσπα είχε πρόβλημα με τις συμπαίκτριές της και ο ηθικός αυτουργός της αλησμόνητης σκηνής με πρωταγωνίστριες την Άσπα, τη Φωτεινή και την Ελεάνα, όπου ακούστηκε η ιστορική ατάκα “Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της έκρηξής σου!”.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και τώρα στο Big Brother, αφού θα είναι αυτός στον οποίο οι παίκτες θα εκμυστηρεύονται τα προβλήματά τους.

Ο Χάρης Βαρθακούρης παραμένει ο παρουσιαστής του live, όπως και η Ναταλία Γερμανού ήταν η οικοδέσποινα του Fame Story, αλλά ο ρόλος του είναι κλειδί στην εξέλιξη των ιστοριών.

Ο ΣΚΑΪ βιάζεται να βγάλει το Big Brother νωρίτερα από τα υπόλοιπα προγράμματα, για να προλάβει να γίνει συνήθεια. Η πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας είναι η 31η Αυγούστου και μαζί με το Big Brother θα ξεκινήσουν και οι “8 Λέξεις” του Ανδρέα Γεωργίου.

Μάλιστα, το κανάλι θεωρεί ότι λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα από την αρχή το ριάλιτι δεν κινδυνεύει να σταματήσει λόγω του κορονοϊού, μιας και οι παίκτες, αφού κάνουν τα απαραίτητα τεστ, δεν θα έρχονται σε επαφή με κανένα.