Big Brother: Νέοι παίκτες «εισβάλλουν» στο ριάλιτι
Stay tuned

Big Brother: Νέοι παίκτες «εισβάλλουν» στο ριάλιτι

Big Brother: Νέοι παίκτες «εισβάλλουν» στο ριάλιτι

Θα δούμε και άλλα ζευγάρια; Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο Big Βrother. Πόσω μάλλον φέτος που το παιχνίδι δεν έχει την ίδια δυναμική με πέρσι.

Ο ΣΚΑΪ στην προσπάθειά του να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αποφάσισε την Παρασκευή να βάλει στο σπίτι δύο νέους παίκτες.
Και όπως λένε άνθρωποι της παραγωγής δεν θα είναι οι μόνες προσθήκες που θα κάνουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε αυτό το Big Brother είχαμε δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις σχεδόν με το… καλημέρα.

Η πρώτη που δεν άντεχε να μένει στο σπίτι του Big Brother και γκρίνιαζε από την πρώτη μέρα ήταν η Γιώτα. Ο επόμενος ήταν ο Στέφανος ο οποίος δήλωσε στις κάμερες και στους συγκάτοικους του ότι δεν μπορεί να αντέξει χωρίς το… σεξ και τα αγαπημένα του σουβλάκια.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το project δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν οι παίκτες θα μπουν κατευθείαν στο σπίτι ή θα μείνουν πρώτα στο μυστικό δωμάτιο.

Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι θα τους δούμε για πρ΄ψωτη φορά στο live της Παρασκευής με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα.

Και όπως λένε αυτού που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί θα γοητεύσουν τους παίκτες και ότι θα δούμε κι άλλα ζευγάρια πέρα από τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα.