Big Brother spoiler: Δεν φαντάζεστε ποιος παίρνει το βέτο!
Stay tuned

Big Brother spoiler: Δεν φαντάζεστε ποιος παίρνει το βέτο!

Big Brother spoiler: Δεν φαντάζεστε ποιος παίρνει το βέτο!

O Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε!

Όσοι παρακολουθούν το Big Βrother ξέρουν καλά ότι έχουν σχηματιστεί ήδη δύο κλίκες μέσα στο σπίτι και ότι η αγαπημένη του κοινού, Άννα Μαρία, δεν είναι και η πιο δημοφιλής συγκάτοικος μέσα στο σπίτι.

Είναι μάλιστα τέτοια η αντιπάθεια που της έχουν που κυριολεκτικά έπεσαν από τα σύννεφα όταν την είδαν να κερδίζει με τρομερή ευκολία την ασυλία. Ειδικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς έπαθε σοκ όταν είδε τη δικηγόρο από την Κρήτη να παίρνει το καλύτερο δωμάτιο και να ξέρει πως δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της.

Η Άννα Μαρία με τη σειρά της έδειξε να απολαμβάνει κάθε λεπτό της αρχηγίας της, υπογραμμίζοντας όταν την κάλεσε ο Μεγάλος Αδελφός ότι για μια εβδομάδα οι συγκάτοικοι θα μαζέψουν τα βέλη τους και θα σταματήσουν για λίγο τις ίντριγκες και τις δολοπλοκίες.

Δεν υπολόγιζε όμως ποιος θα έπαιρνε το βέτο! Όπως μαθαίνω, στη δοκιμασία που έγινε και ήθελε τους παίκτες να πέφτουν μέσα στην πισίνα για να πιάσουν ένα κουδούνι, αυτός που κέρδισε είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και τώρα, ο Δημήτρης έχει το δικαίωμα να αλλάξει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και να σώσει κάποιον από τους προτεινόμενους. Την προηγούμενη εβδομάδα τον είδαμε να χρησιμοποιεί το βέτο και να σώζει την αγαπημένη του Σοφια. Μόνο που αυτή η κίνηση αποδείχθηκε τεράστιο ρίσκο γιατί ήταν τελικά υποψήφιος για αποχώρηση ο ίδιος.

Πολύ λοιπόν θέλουμε να δούμε τι θα κάνει αυτή την εβδομάδα. Και βέβαια πώς θα αντιδράσει σε όλα αυτά το “είδωλο”, που ξέρει ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…