Big Brother Spoiler: Νέος επικός καυγάς με πρωταγωνίστρια τη Ραΐσα
Stay tuned

Big Brother Spoiler: Νέος επικός καυγάς με πρωταγωνίστρια τη Ραΐσα

Big Brother Spoiler: Νέος επικός καυγάς με πρωταγωνίστρια τη Ραΐσα

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Η ηρεμία και οι χαμηλοί τόνοι στο σπίτι του Big Βrother δεν κράτησαν για πολύ. Μπορεί η δοκιμασία με τον γάμο της Άννας Μαρίας και του Δημήτρη Κεχαγιά να έδωσε αφορμή για ανακωχή, αλλά οι τόνοι ανεβαίνουν ξανά!

Στο χτεσινό επεισόδιο είδαμε την Άννα Μαρία και τη Ραμόνα να διασταυρώνουν για ακόμη μια φορά τα ξίφη τους για την… καθαριότητα. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ακολουθεί όταν ο Πυργίδης ανακοινώνει ότι θα χρησιμοποιήσει το βέτο για να σώσει τη Ραμόνα.

Η Άννα Μαρία έγινε έξαλλη, όπως και η Ραΐσα που φοβάται ότι θα είναι αυτή που θα δει την πόρτα της εξόδου.

Έναν νέο μεγάλο καυγά θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια τη Ραΐσα. Η παίκτρια θα πει στη Σόφια κάποια πράγματα που είχαν πει για εκείνη ο Δημήτρης Πυργίδης και ο Χρήστος Βαρουξης.

Εκείνη θα εκνευρίσει και θέλοντας να την υπερασπιστεί θα ζητήσει εξηγήσεις και το αποτέλεσμα θα είναι οι τέσσερις τους να έχουν μια έντονη λογομαχία.

Στο αποψινό live που θα δούμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στις 21.00 περιμένει τη Σοφία μια μεγάλη έκπληξη! Την ίδια στιγμή ο Αντρέας Μικρούτσικος έχει μια αποκαλυπτική συνομιλία με τον Ζακ, που είναι υποψήφιος για αποχώρηση, ενώ ο Δημήτρης Κεχαγιάς κάνει τη δική του γραμμή ζωής.

Θυμίζουμε ότι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Άννα Μαρία, η Σοφία, ο Κεχαγιάς, o Ζακ και η Ραΐσα.