Breakfast@Star: Όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στην επιλογή Χατζίδου – Παύλου
Stay tuned

Breakfast@Star: Όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στην επιλογή Χατζίδου – Παύλου

Breakfast@Star: Όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στην επιλογή Χατζίδου – Παύλου

Ποιοι έκαναν και ποιοι δεν έκαναν δοκιμαστικό τελικά για την εκπομπή;

Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ότι όχι μόνο είχε κάνει συζητήσεις για το Breakfast@Star, αλλά πέρασε και δοκιμαστικό.

Η αλήθεια είναι ότι στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς η Μπέσσυ Αργυράκη είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο και κάθε φορά που εμφανιζόταν στο Dancing with the Stars ανέβαζε τα νούμερα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που της πρότειναν να αναλάβει μία στήλη όπου θα απαντούσε σε αισθηματικά προβλήματα των τηλεθεατών.

Τελικά, στη συγκεκριμένη ρουμπρίκα βλέπουμε την Ελένη Καστάνη που όπως ελάχιστοι γνωρίζουν, όταν έπαιζε στο «Δις εξαμαρτείν» είχε δεχτεί πρόταση για να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή.

Δεν είναι όμως μόνο η Μπέσσυ Αργυράκη που συζήτησε με το πρωινό του Star και τελικά δεν τα βρήκε με το κανάλι.

Αυτός που είχε δεχτεί πρόταση και ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με το πρωινό του Star ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μάλιστα, κάποιοι έλεγαν ότι ήταν κάτι που είχε κουβεντιάσει με τον σταθμό πριν δώσει τα χέρια με το Asia Express. Αυτό δεν ισχύει.

Όπως μου λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, ο Βασάλος με τον Fipsterr ξεχώρισαν στο Asia Express και το Star τους ήθελε μαζί στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του.

Ωστόσο, παρόλο που άρεσαν γενικά και θεωρούσαν ότι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν με το δίδυμο Χατζίδου – Παύλου το deal δεν έκλεισε.

Την ίδια περίοδο ακούστηκε ότι κρούση για το πρωινό του Star δέχτηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης με τη γυναίκα του, που επίσης θα δούμε στο Asia Express, αλλά είναι κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον σταθμό.

Ακόμα ένα πρόσωπο που δέχτηκε πρόταση για το Breakfast ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ωστόσο, ο παρουσιαστής συμφώνησε να είναι στο “Χαμογέλα και πάλι” στο Mega με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Έτσι, η τελική σύνθεση της ομάδας διαμορφώθηκε όπως είναι σήμερα, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη,τη Μαίρη Αργυριάδου και τη Λιλή Πυράκη να βρίσκονται στο πλευρό της Ελένης και του Ετεοκλή.