Cash οr Trash: Αλλαγή σχεδίων για το ριάλιτι του Star – Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα;
Stay tuned

Cash οr Trash: Αλλαγή σχεδίων για το ριάλιτι του Star – Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα;

Cash οr Trash: Αλλαγή σχεδίων για το ριάλιτι του Star – Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα;

Δύο είναι οι βασικοί λόγοι όπως γράφει ο Γιάννης Πουλόπουλος

Εδώ και πολύ καιρό ακούμε για το Cash or Trash, το νέο ριάλιτι δημοπρασιών που εξασφάλισε το Star.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προβάλλεται σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και ειδικά στην Αμερική κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι ένα ριάλιτι που, όπως προδίδει και ο τίτλος του, έχει να κάνει με παλιά αντικείμενα που όλοι έχουμε στις αποθήκες και τα πατάρια μας, τα οποία μπορεί να έχουν μεγάλη αξία και να αποφέρουν μεγάλο κέρδος σε αυτόν που θα τα “χτυπήσει” ή να αποδειχθούν… σκουπίδια.

Το φιλόδοξο αυτό project έχει αρχίσει να στήνεται από τον Οκτώβριο. Μάλιστα λίγο πριν από τις γιορτές ξεκίνησαν και τα πρώτα κάστινγκ για τον παρουσιαστή. Πριν από τα Χριστούγεννα έπαιξε και το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχών και όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν το Cash or Trash να ξεκινάει στο τέλος Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, όπως διαφαίνεται, αυτό δεν θα συμβεί. Και υπάρχουν δύο λόγοι που εξηγούν την αιτία αυτής της αναβολής.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την επιλογή του παρουσιαστή. Ακόμη και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές υπάρχουν δύο υποψήφιοι που παίζουν 50- 50. Η πρώτη είναι η Δέσποινα Μοιραράκη και ο άλλος είναι ο Μελέτης Ηλίας. Οριστική απόφαση για το ποιος τελικά θα το παρουσιάσει αναμένεται να παρθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Υπάρχει όμως και ένας επιπλέον λόγος που κάνει σκεπτικούς τους ανθρώπους του Star ως προς την ημερομηνία της πρεμιέρας του Cash or Trash. Θεωρούν ότι αφού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων τέλος Φεβρουαρίου, το νωρίτερο που θα μπορούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι δημοπρασιών είναι τέλη Μαρτίου. Η ιστορία έχει δείξε ότι είναι καλύτερο να ξεκινάει ένα πρόγραμμα είτε τον Σεπτέμβριο, είτε τον Ιανουάριο ή το αργότερο Φεβρουάριο. Από τη στιγμή λοιπόν που τα γυρίσματα καθυστέρησαν ίσως είναι καλύτερο να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2002.

Αλλά κι αυτό είναι κάτι που είναι ακόμα υπό συζήτηση. Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.