Cash or Trash: Ανατροπή με την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του Star
Stay tuned

Cash or Trash: Ανατροπή με την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του Star

Cash or Trash: Ανατροπή με την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του Star

Τι έμαθε ο Γιάννης Πουλόπουλος;

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η αναζήτηση παρουσιαστή για το Cash or Trash.

Πολλές οι προτάσεις, πολλά τα ραντεβού, πολλά και τα δοκιμαστικά που έγιναν αλλά το «Φώτα, κάμερα, πάμε», που σηματοδοτεί την έναρξη του ριάλιτι αργεί ακόμα.

Όπως ήδη έχει γράψει το Ζnews για την παρουσίαση ακούστηκαν πολλά ονόματα. Από τον Γιώργο Τσαλίκη, που έκλεισε τελικά με τον Alpha, τον Αντώνη Καρυστινό, τον Μελέτη Ηλία και τη Δέσποινα Μοιραράκη.

Μάλιστα, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, τα δύο τελευταία ονόματα θεωρούνταν τα επικρατέστερα με τον Μελέτη Ηλία να έχει ένα προβάδισμα.

Ωστόσο, ο Μελέτης Ηλίας δεν θα είναι ο παρουσιαστής του Cash or Trash και σε αυτό, εμπλέκεται κατά κάποιο τρόπο η ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στα «Καλύτερά μας χρονια», μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Τζένη Θεωνά, την Υβόννη Μαλτέζου και μια πλειάδα εκλεκτών καλλιτεχνών.

Η συγκεκριμένη σειρά, όπως και πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, χτυπήθηκαν από Covid και τα γυρίσματα διακόπηκαν. Αυτό βεβαίως είχε ως αποτέλεσμα, για να υπάρξει ένα ικανό στοκ επεισοδίων, να ζητηθεί από όλους τους συντελεστές να εντατικοποιηθούν τα γυρίσματα.

Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι ειδικά οι ηθοποιοί που κρατάνε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν θα έχουν ούτε ένα ρεπό.

Στην προκειμένη φάση λοιπόν δεν θα μπορούσε να βρεθεί για τον Μελέτη Ηλία χρόνος για να μπορεί παράλληλα να κάνει γύρισμα και για το Cash or Trash.

Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για να αναλάβει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι η Δέσποινα Μοιραρακη που έτσι κι αλλιώς είχε πολλούς υποστηρικτές.

Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του Star κι αυτό σημαίνει ότι το τελικό ΟΚ δεν έχει ακόμα δοθεί. Έ

τσι κι αλλιώς, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το Cash or Trash να μεταφερθεί για την επόμενη σεζόν οπότε υπάρχει χρόνος για διαπραγματεύσεις και ανακοινώσεις.