Stay tuned

Χριστίνα Λαμπίρη: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή

Χριστίνα Λαμπίρη: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή

Οι συνεργάτες και η ώρα προβολής

Θέμα χρόνου είναι να επιστρέψει η Χριστίνα Λαμπίρη στην τηλεόραση. Μπορεί η ίδια πριν από τρία χρόνια, φεύγοντας από το Epsilon, να δήλωνε ότι ήρθε η ώρα να κρεμάσει το ακουστικό της, αλλά από ότι φαίνεται δεν θα την αφήσουν.

Ήδη από πέρσι η δημοσιογράφος είχε δώσει τα χέρια με το One Channel, που στη συνέχεια έγινε Mega, για να παρουσιάσει μία καθημερινή ενημερωτική εκπομπή. Στην πορεία το σχέδιο αυτό άλλαξε και η πληροφορία που έφτασε στα γραφεία των τηλεοπτικών συντακτών ήταν ότι η Χριστίνα και η ομάδα της θα αξιοποιούνταν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με ένα infotainment μαγκαζίνο. Τελικά ούτε αυτή η ιδέα προχώρησε και έτσι το τηλεοπτικό comeback της Χριστίνας άργησε μερικούς μήνες.

Η Χριστίνα είναι εδώ και τρεις εβδομάδες σε συζητήσεις με τον όμιλο ΑΝΤ1 προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση μιας καθημερινής εκπομπής που θα προβάλλεται από το TV Μακεδονία.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει, όπως μαθαίνω, η Γωγώ Σαμπάνη, η οποία πέρσι συνεργαζόταν με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή θα ασχολείται με την καλλιτεχνική επικαιρότητα και όχι μόνο και θα προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 5 και θα ολοκληρώνεται στις 7.

Σε αυτό το δίωρο η Χριστίνα και η ομάδα της θα μας ενημερώνουν για όλα τα νέα της ημέρας με αποκλειστικές συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ.

Exit mobile version