Χρήστος Φερεντίνος: Έκανε… Deal με τον Alpha!
Stay tuned

Χρήστος Φερεντίνος: Έκανε… Deal με τον Alpha!

Χρήστος Φερεντίνος: Έκανε… Deal με τον Alpha!

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το τηλεπαιχνίδι

Μπορεί τα γυρίσματα του Deal να έχουν σταματήσει εδώ και πολύ καιρό και κανένας να μην μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα ξεκινήσουν ξανά, αλλά το παιχνίδι θα βρίσκεται και του χρόνου στην απογευματινή ζώνη του Alpha.

Ο σταθμός αποφάσισε φέτος να μην πειραματιστεί και να διατηρήσει τα καλά του χαρτιά! Και όχι άδικα, αφού η απόφαση να μη συνεχίσουν το “Σόι”, το “Πάμε πακέτο” και το “Τατουάζ” του στοίχισαν πολύ!

Έτσι ενώ πέρσι επέμεινε πολύ να αλλάξει το πρόγραμμά του, προτείνοντας στον Φερεντίνο να παρουσιάσει το “Πάνω κάτω”, φέτος θα διατηρήσει τις εκπομπές που άντεξαν απέναντι στον ανταγωνισμό.

Έτσι, μετά το Happy Day, το “Καλύτερα δεν γίνεται”, το Kitchen Lab, τη “Μουρμούρα” και το “Έλα στη θέση μου” και το Deal”έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, στις συζητήσεις που έγιναν με τον σταθμό, έπεσε στο τραπέζι και το Super Deal που θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα. Το ερώτημα όμως που παραμένει αναπάντητο, είναι το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του πετυχημένου παιχνιδιού. Διότι ειδικά στο Deal υπάρχει η δυσκολία ότι εκτός από τον παίκτη και τον παρουσιαστή, υπάρχουν είκοσι ακόμα άτομα στο πλατό που ανοίγουν τα κουτιά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, έπεσε η ιδέα να αλλάξει η χωροταξία στο πλατό, ώστε να υπάρχει απόσταση μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται στο στούντιο ή να υπάρχουν λιγότερα κουτιά που να ανοίγουν ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Παρόλα αυτά, επειδή μία τέτοια κίνηση θα απαιτούσε ουσιαστικά αλλαγή σκηνικού περιμένουν να δουν τι μέτρα θα ανακοινωθούν σήμερα πριν καταλήξουν σε μία απόφαση.

Προς το παρόν, το Deal έχει αντικατασταθεί από το “Κάτι ψήνεται”, αφού τέλειωσε το στοκ των επεισοδίων που είχαν γυριστεί.