Δανάη Μπάρκα: Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της
Stay tuned

Δανάη Μπάρκα: Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της

Δανάη Μπάρκα: Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της

O Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλες τις πληροφορίες

Εδώ και πολύ καιρό ξέρουμε ότι η Δανάη Μπάρκα είναι το νέο πρόσωπο του Mega. Το μεγάλο κανάλι αποφάσισε να εμπιστευτεί την πρωινή του ζώνη στην ηθοποιό και πολλοί ξαφνιάστηκαν με αυτή την επιλογή.

Όχι όμως και οι άνθρωποι που συνεργάζονται ήδη μαζί της γιατί αντιλαμβάνονται ότι θα είναι μια εναλλακτική πρόταση που θα δώσει νέο αέρα στην πρωινή ζώνη.

Αυτό που ξέρουμε ήδη για την πρωινή εκπομπή του Mega είναι ότι βασικό ρόλο θα παίξουν ο Άρης Καβατζίκης, που εκτός από την καλλιτεχνική επικαιρότητα θα συμμετέχει και στις συνεντεύξεις που θα γίνονται στο πλατό αλλά και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που θα έχει μια πιο γυναικεία και μαμαδίστικη μάτια.

Επισης, στο πάνελ της εκπομπής θα είναι η προερχόμενη από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 Σίσσυ Καλλίνη και ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος.

Όσο για τον τίτλο της εκπομπής; Όπως μου μαρτύρησαν άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα θα είναι “Πάμε Δανάη”.

Η εκπομπή θα έχει δίωρη διάρκεια και θα προβάλλεται κάθε πρωί στις 10.

Το δημιουργικό κομμάτι της εκπομπής, όπως πρώτο είχε γράψει το Znews, θα αναλάβει ο Μίνως Θεοχάρης. Και μόνο το όνομα του Μίνου αρκεί για να αντιληφθεί κανείς ότι δεν θα είναι ένα κλασικό πρωινό και ακόμα και στις μόνιμες ρουμπρίκες που συνήθως έχουν τα πρωινάδικα θα υπάρχει μια πιο θεατρική οπτική.

Την ενότητα της μαγειρικής θα αναλάβει ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, ενώ θα υπάρχουν και special guests από επώνυμους που αγαπούν την κουζίνα και θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές αγαπημένες τους συνταγές.

Η επιλογή του τίτλου “Πάμε Δαναη” εξηγείται κι από τη φιλοσοφία της εκπομπής, αφού θα είναι το μόνο πρωινάδικο που θα έχει κάθε μέρα καλεσμένο στο πλατό. Σε αντίθεση με το πρωινό του Star, του ΑΝΤ1 και του Open που προτιμούν κυρίως να κάνουν συνεντεύξεις σε βίντεο και στο στούντιο να έρχονται ένα δύο πρόσωπα κάθε εβδομάδα, στη… Δανάη θα υπάρχει καθημερινό ραντεβού με ηθοποιούς και ανθρώπους της τηλεόρασης η του πενταγράμμου.

Η πρεμιέρα της εκπομπής προγραμματίζεται για τις 21 Σεπτεμβρίου, αν και γίνεται προσπάθεια μήπως ξεκινήσει μια εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 14 του μήνα.