Δανάη Μπάρκα: Ποια πρόσωπα θα είναι μαζί της για γούρι στην πρεμιέρα της;
Stay tuned

Δανάη Μπάρκα: Ποια πρόσωπα θα είναι μαζί της για γούρι στην πρεμιέρα της;

Δανάη Μπάρκα: Ποια πρόσωπα θα είναι μαζί της για γούρι στην πρεμιέρα της;

Όλες οι λεπτομέρειες από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δανάη Μπάρκα, αφού κάνει το ντεμπούτο της στο Mega.

Η ηθοποιός δοκιμάζεται για πρώτη φορά στον ρόλο παρουσιάστριας και πέφτει κατευθείαν στα βαθιά, αφού αναλαμβάνει μια δίωρη εκπομπή στην πρωινή ζώνη που θεωρείται και είναι πολύ ανταγωνιστική.

Η Δανάη ήταν όλο το απόγευμα χτες στα στούντιο της Foss productions κάνοντας πρόβες με τους συνεργάτες της. Δίπλα της, όπως πρώτο είχε γράψει το Znews, θα είναι ο Άρης Καβατζίκης, που θα έχει την επιμέλεια της lifestyle θεματολογίας και θα συμμετέχει και στο κομμάτι των συνεντεύξεων.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που πέρσι βλέπαμε στην εκπομπή της Ελένης θα έχει μια πιο μαμαδίστικη ματιά, ενώ την τηλεοπτική παρέα συμπληρώνουν η Σίσσυ Καλλίνη και ο Λευτέρης Γιαννόπουλος. Ο Απόστολος Ρουβάς, ο αδελφός του τραγουδιστή, θα μαγειρεύει στο πλατό της εκπομπής, ενώ πολύ συχνά επώνυμοι Έλληνες που αγαπούν τη μαγειρική θα μοιράζονται μαζί με τους τηλεθεατές του Mega τις αγαπημένες τους συνταγές.

Για την πρώτη μέρα, η Δανάη Μπάρκα ήθελε να έχει καλεσμένο ένα πρόσωπο που αγαπάει πολύ και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δέχτηκε με χαρά την πρόταση να της κάνει ποδαρικό, αφού γνωρίζονται χρόνια και είναι φίλοι.

Αλλά δεν θα είναι ο μόνος που θα είναι στο στούντιο μαζί της. Η Δανάη ήθελε να έχει μαζί της την αγαπημένη της γιαγιά, που τη θεωρεί το γούρι της και την έβαλε και στο τρέιλερ της εκπομπής της. Και βέβαια, από την πρεμιέρα της δεν θα ήθελε να λείπει και η μαμά της Βίκυ Σταυροπούλου για να της διώχνει το άγχος και να της δίνει θετική ενέργεια.

Θυμίζουμε ότι η αρχική πρόταση του Mega για το πρωινό ήταν να το αναλάβουν μαζί μαμά και κόρη.

Ωστόσο, η Βίκυ Σταυροπούλου προτίμησε να παραμείνει στο Open και στο Just the 2 of us και όπως λένε αυτοί που ξέρουν τα πράγματα από μέσα η συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνηθα επεκταθεί και σε άλλα projects που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η εκπομπή της Δανάης έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του Μίνου Θεοχάρη που θέλει να κάνει ένα διαφορετικό πρωινό, το οποίο θα θυμίζει περισσότερο εκπομπές τύπου Dot, παρά κλασικά πρωινάδικα. Αυτό φαίνεται και από το πλατό της εκπομπής που θυμίζει ένα μοντέρνο loft.