Dancing with the Stars: Αυτό το πρόσωπο έκανε δοκιμαστικό για το backstage
Stay tuned

Dancing with the Stars: Αυτό το πρόσωπο έκανε δοκιμαστικό για το backstage

Dancing with the Stars: Αυτό το πρόσωπο έκανε δοκιμαστικό για το backstage

Το ότι το Dancing with the Stars θα έχει άρωμα από το Greece’s Next Top Model ήταν επόμενο από τη στιγμή που την παρουσίαση ανέλαβε η Βίκυ Καγιά. Μήπως όμως και ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στα παρασκήνια και θα μετράει τον σφυγμό των διαγωνιζομένων θα προέρχεται και αυτός από το διαγωνισμό μόδας του Star;

Οι πληροφοριοδότες μου μου λένε ότι το όνομα του Ανδρέα από το GNTM έπεσε στο τραπέζι προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του backstage του Dancing with the Stars. Μάλιστα δεν έπεσε μόνο αλλά έκανε και δοκιμαστικό για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Παρόλο που οι περισσότερες παραγωγές είναι κλειστές λόγω… διακοπών στο Dancing with the Stars οι προετοιμασίες καλά κρατούν. Ακόμα και μέσα στον Ιούλιο κόσμος πάει και έρχεται στα γραφεία παραγωγής, καθώς εκτός από τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα πρέπει να βρεθούν οι διαγωνιζόμενοι παίκτες που θα χορεύουν κάθε εβδομάδα.

Κι αυτό είναι βεβαίως και το πιο δύσκολο, καθώς δεν είναι πολλοί οι εγχώριοι celebrities που το… έχουν με τον χορό.

Το Dancing with the Stars αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, ποιος θα βρίσκεται στο backstage και ποιοι θα είναι οι διαγωνιζόμενοι παίκτες θα παρθούν στο τέλος Αυγούστου.