Dancing with the stars: Η ανατροπή στην κριτική επιτροπή που δεν περιμέναμε
Stay tuned

Dancing with the stars: Η ανατροπή στην κριτική επιτροπή που δεν περιμέναμε

Dancing with the stars: Η ανατροπή στην κριτική επιτροπή που δεν περιμέναμε

Όσοι περίμεναν ότι το Dancing with the stars του Star θα θυμίζει το σόου χορού που επί σειρά ετών παιζόταν στον ΑΝΤ1 είναι πολύ γελασμένοι.

Οι οδηγίες που έχουν δοθεί στους υπεύθυνους του project είναι σαφείς: Θέλουν να φυσήξει αέρας ανανέωσης και το πρόγραμμα που θα βγει στον αέρα να μη μοιάζει καθόλου με ότι είχαμε δει μέχρι τώρα…

Κι αυτό ξεκινάει από την κριτική επιτροπή.

Η «συνταγή» που ακολουθούσε ο ΑΝΤ1 ήταν να χρησιμοποιεί μεν την Γκαλένα Βελίκοβα -που ήταν το αντικείμενό της- και τον Αλέξη Κωστάλα -που έχεις γνώσεις χορού- αλλά τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής ήταν celebrities που μπορούσαν να πετάξουν έξυπνες ατάκες.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μέσα από το Dancing with the stars λατρέψαμε τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ στις καρέκλες της επιτροπής είχαν καθίσει από την κυρία Κάτια Δανδουλάκη μέχρι την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Λιάγκα.

Το Star δεν ακολουθεί αυτή τη συνταγή. Θέλει οι κριτές να έχουν άμεση σχέση με τον χορό και δεν ενδιαφέρει καθόλου αν θα είναι γνωστοί μέσα από την τηλεόραση. Για την ακρίβεια, το αντίθετο είναι το ζητούμενο. Όπως ακριβώς έκανε με το MasterChef και το GNTM, όπου ουσιαστικά λάνσαρε νέα πρόσωπα, έτσι θα κάνει και τώρα.

Γι’ αυτό, όπως μαθαίνω, τις επόμενες μέρες θα γίνουν δοκιμαστικά με χορευτές και χορογράφους προκειμένου να βρεθούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ίδια λογική θα ακολουθηθεί και στην επιλογή των χορογράφων που θα διδάσκουν τους celebrities. Το Star επιθυμεί να βρει νέα πρόσωπα που δεν είχαν λάβει μέρος σε προηγούμενα Dancing with the stars.

Τι κι αν κάποιοι από αυτούς είχαν γίνει πολύ δημοφιλείς από τις συμμετοχές τους σε προηγούμενα παιχνίδια, τι κι αν είχαν το know how και μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του σόου, το Star θέλει το νέο Dancing with the stars να μη θυμίζει «ξαναζεσταμένο φαγητό» γι’ αυτό και επιδιώκει να είναι όλα καινούρια.

Μια ακόμη αλλαγή που θα δούμε στο Dancing with the Stars του Star έχει να κάνει με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Επειδή το παιχνίδι θα ξεκινήσει νωρίς και θα ολοκληρωθεί τις γιορτές, τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν θα είναι πολύ περισσότερα από δέκα.

Το μόνο που θα θυμίζει τα προηγούμενα Dancing with the stars θα είναι η μέρα και η ώρα προβολής αφού το κανάλι αποφάσισε να μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 21.00.