Dancing with the stars – Αποκλειστικό: Η απόφαση του Star που αλλάζει τα δεδομένα
Stay tuned

Dancing with the stars – Αποκλειστικό: Η απόφαση του Star που αλλάζει τα δεδομένα

Dancing with the stars – Αποκλειστικό: Η απόφαση του Star που αλλάζει τα δεδομένα

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Μπορεί το Dancing with the stars να μην είχε την τηλεθέαση που γνώριζε τα προηγούμενα χρόνια, όμως στο Star είναι πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Και είναι ευχαριστημένοι γιατί είναι ένα μία μεγάλη, live παραγωγή σε μέρα και ώρα που το Star συνήθιζε να βάζει κινηματογραφικές ταινίες.

Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο λοιπόν είναι ένα project που πηγαίνει καλά και μπορεί να πάει και καλύτερα.

Το κανάλι λοιπόν δεν έχει λόγο να παραπονιέται γιατί ξέρει ότι μία εκπομπή θέλει χρόνο για να «χτιστεί», πόσο μάλλον όταν μεταδίδεται σε μία ζώνη που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε ομοειδές προϊόν.

Οι πληροφορίες μου λοιπόν λένε ότι στο κανάλι θέλουν αν βγει στον αέρα και το Dancing with the stars 2, φροντίζοντας βεβαίως να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές.

Όπως το πρώτο MasterChef λειτούργησε αναγνωριστικά και άρχισε να ανεβαίνει από την επόμενη σεζόν, έτσι θεωρούν ότι θα γίνει και με το DWTS,τώρα που γνωρίζουν τι πήγε καλά και τι πρέπει να αλλάξει.

Διότι η αλήθεια είναι ότι το σόου που βλέπουμε στο Star δεν μεγάλη σχέση με το αντίστοιχο του ΑΝΤ1.  Το Star ήθελε τα μέλη της κριτικής επιτροπής να είναι όλα φρέσκα, όπως και οι διαγωνιζόμενοι.

Σε ό,τι αφορά στους διαγωνιζόμενους όμως αυτό που κουβεντιάζεται στους διαδρόμους του σταθμού είναι ότι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη η αναλογία των αναγνωρίσιμων προσώπων σε σχέση με τα νέα που είναι περισσότερο γνωστά από τα social media.

Το DWTS 2 λοιπόν -που προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του 2022- θα έχει άλλο μείγμα παικτών.

Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες από την στιγμή που το χορευτικό σόου είναι ακόμα στον αέρα.

Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ότι το Star θέλει να βγάλει στον αέρα το DWTS 2 κι αυτό από μόνο του είναι είδηση.