Deal: Πότε επιστρέφει στους δέκτες μας με νέα επεισόδια;
Stay tuned

Deal: Πότε επιστρέφει στους δέκτες μας με νέα επεισόδια;

Deal: Πότε επιστρέφει στους δέκτες μας με νέα επεισόδια;

Το κανάλι και η παραγωγή κάνουν τις τελευταίες επεξεργασίες επί χάρτου

Εκτός από το “Έλα στη θέση μου”, το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και το “Έρωτας μετά” που επιστρέφουν στον Alpha με νέα επεισόδια και το Deal θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα γυρίσματα.

Το τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου είχε ένα μεγάλο στοκ επεισοδίων μέχρι που πάρθηκαν τα περιοριστικά μέτρα και έτσι μέχρι και πριν από τρεις εβδομάδες ήταν κανονικά στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Στη θέση του εδώ και μερικές μέρες βλέπουμε σε επανάληψη το “Κάτι ψήνεται”, καθώς όλο αυτό το διάστημα το κανάλι προσπαθούσε να δει πως θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Το μεγάλο πρόβλημα του Deal είναι ότι υπάρχουν είκοσι άτομα με ισάριθμα κουτιά, που μοιράζονται σε δύο μεγάλα τραπέζια. Οι άνθρωποι της παραγωγής επεξεργάστηκαν πως θα μπορούσε να αλλάξει η χωροταξία στο πλατό ώστε να υπάρχουν οι αποστάσεις και έγιναν και τα απαραίτητα δοκιμαστικά.

Έτσι, το τηλεπαιχνίδι ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει γυρίσματα, ώστε τον Ιούνιο να επιστρέψει με νέα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Alpha και την επόμενη σεζόν, ενώ στα σχέδια του σταθμού υπάρχει και η επιστροφή του εβδομαδιαίου Super Deal.