«Δικαστήριο μόδας»: Τα ονόματα που φιγουράρουν για την κριτική επιτροπή
Stay tuned

«Δικαστήριο μόδας»: Τα ονόματα που φιγουράρουν για την κριτική επιτροπή

«Δικαστήριο μόδας»: Τα ονόματα που φιγουράρουν για την κριτική επιτροπή

Ξεκινά η προετοιμασία

Μπορεί να έχει μπει ο Αύγουστος αλλά στο επιτελείο του Νίκου Κοκλώνη δουλεύουν με φουλ τις μηχανές!

Ένα από το projects που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο στο Open, με την σφραγίδα της Barkingwell είναι το “Δικαστήριο της μόδας” (προσωρινός τίτλος εργασίας), με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου.

Πρόκειται για ένα σόου μόδας, σαν το Shopping star του Star και το My style rocks του ΣΚΑΪ, όπου οι συμμετέχοντες θα διαγωνίζονται και θα κρίνονται για τις στιλιστικές τους επιλογές.

Πολλά είναι τα ονόματα που συζητούν για να είναι στην κριτική επιτροπή του συγκεκριμένου σόου που θα προβάλλεται κάθε απόγευμα. Ένα από αυτά είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha, το μοντέλο έκανε δοκιμαστικό για το “Δικαστήριο” και σίγουρα ο ρόλος του κριτή του ταιριάζει πολύ γιατί ξέρει πολλά για τη μόδα και το στιλ.

Άλλο ένα πρόσωπο που συζητάει είναι η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που ήταν στην κριτική επιτροπή του πρώτου My Style Rocks και έχει δώσει δείγματα γραφής.

Οριστικές αποφάσεις για την τελική σύνθεση αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Άλλωστε, μέσα στις επόμενες μέρες θα γυριστεί και το τρέιλερ με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Θυμίζουμε ότι η Μαρία, εκτός από το Δικαστήριο μόδας, θα βρίσκεται και στο Just the 2 of us, αφού το σόου του Νίκου Κοκλώνη θα συνεχιστεί τον Οκτώβριο με την ίδια κριτική επιτροπή. Εξάλλου, ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις…