Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το νέο του επαγγελματικό βήμα μετά τις «Μέλισσες» που θα συζητηθεί
Stay tuned

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το νέο του επαγγελματικό βήμα μετά τις «Μέλισσες» που θα συζητηθεί

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το νέο του επαγγελματικό βήμα μετά τις «Μέλισσες» που θα συζητηθεί

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Μπορεί οι άνθρωποι του θεάτρου να γνώριζαν τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, αλλά οι περισσότεροι τον μάθαμε από τη συμμετοχή του στις «Άγριες μέλισσες».

Ο ρόλος του Λάμπρου στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 τον έκανε από τη μια στιγμή στην άλλη ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο που μπορεί να κάνει εξώφυλλα στα περιοδικά και να διεκδικεί πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η δημοφιλία του Δημήτρη ήταν τόσο μεγάλη από τα πρώτα κιόλας επεισόδια των «Μελισσών» που κάποιοι ξαναθυμήθηκαν τη διαφήμιση που είχε κάνει, πριν γίνει γνωστός, ως Ταρζάν για καραμέλες για τον λαιμό. Και δεν τη θυμήθηκαν μόνο, αλλά προβλήθηκε με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι όταν πρωτογυρίστηκε.

Τώρα, όπως μαθαίνω, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει δεχτεί πρόταση για να γίνει το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του Βενέτη. Η γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων που επί σειρά ετών στις διαφημίσεις της χρησιμοποιούσε την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη αποφάσισε να κάνει μια ανανέωση.

Σκέφτηκε λοιπόν στις νέες διαφημίσεις που ετοιμάζει να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο που και εμφάνιση μοντέλου διαθέτει και λόγω της συμμετοχής του στις «Άγριες μέλισσες» έχει ανεβάσει τις «μετοχές» του.

Τον Δημήτρη, τον περιμένει ένας πολύ δημιουργικός χειμώνας, αφού εκτός από τον ρόλο του δασκάλου στο Διαφάνι θα παίξει και στην παράσταση «Κάθε Πέμπτη, κύριε Γκριν» που θα ανέβει στο θέατρο Μουσούρη. Εκεί ο νεαρός ηθοποιός θα συναντηθεί με τον σπουδαίο Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία. Πρόκειται για μια υπέροχη κωμωδία, με δραματικές προεκτάσεις, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.