Δούκισσα Νομικού: Το επόμενο βήμα της μετά το «διαζύγιο» με το «Πρωινό»
Stay tuned

Δούκισσα Νομικού: Το επόμενο βήμα της μετά το «διαζύγιο» με το «Πρωινό»

Δούκισσα Νομικού: Το επόμενο βήμα της μετά το «διαζύγιο» με το «Πρωινό»

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Με 38 λέξεις ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από το «Πρωινό» επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν ήδη από την Παρασκευή.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από “Το Πρωινό”. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1», έγραφε συγκεκριμένα το δελτίο τύπου που εστάλη σε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες την Κυριακή.

Και σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του, την αποχαιρέτησε υπογραμμίζοντας ότι άκουσε ότι κάτι άλλο θα κάνει στον ΑΝΤ1.

Τι είναι λοιπόν αυτό το κάτι που θα κάνει η Δούκισσα στον σταθμό του Αμαρουσίου;

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια υπέγραψε στην αρχή της σεζόν τριετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1.

Και μάλιστα ο σταθμός έβγαλε ειδικό δελτίο τύπου, όταν υπογράφηκε η συμφωνία, για να γιορτάσει την επιστροφή της Δούκισσας στο πρώτο τηλεοπτικό της σπίτι.

Η αλήθεια είναι ότι η Νομικού είναι «παιδί» του ΑΝΤ1, γι’ αυτό και υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση ότι παραμένει στην «οικογένεια» του σταθμού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα να αναλάβει η Δούκισσα την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Να παρουσιάζει δηλαδή μία ψυχαγωγική εκπομπή απέναντι από το «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου και το Open Weekend της Ελένης Τσολάκη.

Το κανάλι του Αμαρουσίου σκεφτόταν, μετά την μεταγραφή της Φαίης Μαυραγάνη, να ενεργοποιήσει ξανά τη ζώνη 10 με 1 το Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι ενδιαφέρθηκε να πάρει το Dot από τον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο από την σκέψη μέχρι την πράξη υπάρχει απόσταση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δούκισσα δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη.