«Έλα στη θέση μου»: Χάνουμε την Οικονομάκου, stop!
Stay tuned

«Έλα στη θέση μου»: Χάνουμε την Οικονομάκου, stop!

«Έλα στη θέση μου»: Χάνουμε την Οικονομάκου, stop!

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Το «Έλα στη θέση μου» είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha γι’ αυτό και ήταν από τα πρώτα προγράμματα που πήραν το πράσινο φως από τη διοίκηση του σταθμού.

Επειδή όμως μετράει ήδη αρκετά χρόνια συνεχούς παρουσίας, η παραγωγή έκρινε απαραίτητο να αλλάξουν λίγο οι ιστορίες και να αντικατασταθούν κάποιοι χαρακτήρες από κάποιους άλλους.

Ήδη ο Μιχάλης Μαρίνος ανακοίνωσε στις αρχές του καλοκαιριού ότι από το φθινόπωρο δεν θα είναι στο «Έλα στη θέση μου». Βέβαια, στην πορεία μάθαμε ότι θα συμμετέχει τελικά σε κάποια επεισόδια, μέχρι να ολοκληρωθεί η ιστορία του.

Αντίστοιχα, η ιστορία της Μυριέλλας Κουρεντή θα ολοκληρωθεί και έτσι δεν θα συμμετέχει καθόλου στον νέο κύκλο, ενώ και η Άντρη Θεοδότου θα φύγει για κάποια επεισόδια και θα επιστρέψει ξανά στη μέση της σεζόν.

Το ίδιο θα γίνει όμως και με την Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός που ερμηνεύει τον ρόλο της Φαίης απολαμβάνει εδώ και πολύ καιρό της καλοκαιρινές της διακοπές και πολλοί απορούν γιατί δεν είναι στα γυρίσματα της σειράς που συνεχίζονταν μέχρι τον Ιούλιο.

Οι τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, λένε ότι για την εξυπηρέτηση της πλοκής της σειράς ο ρόλος της Φαίης θα εξαφανιστεί για κάποια επεισόδια, αλλά θα επιστρέψει ξανά.

Έτσι, από το τέλος Αυγούστου η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει κανονικά στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Alpha, αφού η Φαίη θα ξαναγυρίσει για να αναστατώσει ακόμη μία φορά τη ζωή των ηρώων.