Έλενα Παπαρίζου: Με ποιον ετοιμάζει ντουέτο-έκπληξη στο Instagram;
Stay tuned

Έλενα Παπαρίζου: Με ποιον ετοιμάζει ντουέτο-έκπληξη στο Instagram;

Έλενα Παπαρίζου: Με ποιον ετοιμάζει ντουέτο-έκπληξη στο Instagram;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε λεπτομέρειες!

Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να μένει στο σπίτι και να μην είναι και τόσο ενεργή στα social media, αλλά δεν παύει να είναι δημιουργική.

Η τραγουδίστρια, που έφερε τη νίκη στην Ελλάδα στη Eurovision του 2005, αποδέχτηκε την πρόταση του Δημήτρη Κοντόπουλου και ερμήνευσε με τον Σεργκέι Λαζάρεφ το You are the only one.

Ο Ρώσος τραγουδιστής είχε κερδίσει την τρίτη θέση με το συγκεκριμένο τραγούδι το 2016 και είναι ένα κομμάτι που αγαπάει πολύ η Έλενα. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος λοιπόν της πρότεινε να το τραγουδήσουν ντουέτο στις διαδικτυακές συναυλίες που κάνει μέσα από το Instagram και εκείνη είπε αμέσως ναι.

Με τη βοήθεια του διαδικτύου οι δύο τραγουδιστές συναντήθηκαν ο καθένας από το σπίτι του και μας απέδειξαν ότι ακόμα και στην καραντίνα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται, αφού είχαν εμφανιστεί μαζί και στα Mad Awards το 2016.

Και επρόκειτο να συναντηθούν ξανά και τον Δεκέμβριο του 2019, στο Eurovision Gala, το πρωτοχρονιάτικο σόου που ετοίμασε η oλλανδική τηλεόραση με καλεσμένους πολλούς Eurostars.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε αποδεχτεί την πρόταση που της είχε γίνει για να τραγουδήσει στο συγκεκριμένο σόου, στο οποίο εκτός από τον Σεργκέι εμφανίστηκε και η Ελένη Φουρέιρα.

Αλλά αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της καθώς την ημέρα που θα γινόταν η μαγνητοσκόπηση του Eurovision Gala έπρεπε να είναι στην Ελλάδα για το The Voice.

Τη μουσική συνύπαρξη της Έλενας Παπαρίζου και του Σεργκέι Λαζάρεφ θα μπορούμε να την απολαύσουμε τη Δευτέρα.

Και όπως λένε αυτοί που ξέρουν, ο Δημήτρης Κοντόπουλος μας επιφυλάσσει κι άλλα ντουέτα-έκπληξη στις διαδικτυακές συναυλίες που οργανώνει.