Ελένη Φουρέιρα: Γιατί δεν την είδαμε στο Eurovision Shine A Light;
Stay tuned

Ελένη Φουρέιρα: Γιατί δεν την είδαμε στο Eurovision Shine A Light;

Ελένη Φουρέιρα: Γιατί δεν την είδαμε στο Eurovision Shine A Light;

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Αυτό που γνωρίζαμε εδώ και καιρό ήταν ότι η Ελένη Φουρέιρα, όπως και η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανίζονταν στο Eurovision Shine A Light, στην ειδική βραδιά που ετοίμασε η EBU, στη θέση του τελικού της Eurovision που ακυρώθηκε.

Οι δύο τραγουδίστριες δέχτηκαν πρόσκληση από την EBU για να στείλουν το μήνυμά τους στους Eurofans, σε μία ειδική ενότητα όπου καλλιτέχνες που είχαν ξεχωρίσει στο διαγωνισμό θα μιλούσαν για όλα αυτά που ζούμε και θα εμψύχωναν τον κόσμο.

Και οι δύο έστειλαν βίντεο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που τους ζήτησαν από την EBU και όλα ήταν έτοιμα. Ωστόσο, στην τελική βραδιά μεταδόθηκε μόνο το μήνυμα της Παπαρίζου και όχι της Φουρέιρα.

Και δεν ήταν μόνο η Ελένη της οποίας το μήνυμα δεν μεταδόθηκε, αλλά και της Βέρκα Σερντούτσκα, την οποία επίσης είχαν προσεγγίσει οι διοργανωτές για στείλει κι εκείνη το δικό της βιντεάκι. Προφανώς, το αυστηρό χρονοδιάγραμμα που έπρεπε να τηρηθεί καθώς η βραδιά δεν μπορούσε νε ξεπερνάει σε διάρκεια τις δύο ώρες δεν επέτρεψε στους διοργανωτές να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που είχαν σχεδιάσει.

Η Ελένη βέβαια έκλεψε την παράσταση στη μεγάλη διοργάνωση που είχε ετοιμάσει το κρατικό κανάλι της Ολλανδίας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και την οποία μετέδωσε η ΕΡΤ αμέσως μετά το Eurovision Shine A Light.

Εκεί, οι διοργανωτές επέλεξαν η Ελένη να κλείσει τη βραδιά μαζί με τη Λορίν της Σουηδίας. Η Ελένη μέσα στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο της Ελληνικό τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Doron, που έχει γράψει το Toy της Νέττα, αλλά και το “Τι κοιτάς;”.