Ελένη Φουρέιρα: Τι έκανε στη Λίμνη Βουλιαγμένης;
Stay tuned

Ελένη Φουρέιρα: Τι έκανε στη Λίμνη Βουλιαγμένης;

Ελένη Φουρέιρα: Τι έκανε στη Λίμνη Βουλιαγμένης;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αναλύει τις εκπλήξεις που μας ετοιμάζει η τραγουδίστρια

Το νέο ελληνικό τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα είναι γεγονός! Μετά το Fuego η Ελένη δεν είχε κυκλοφορήσει κάποιο ελληνικό τραγούδι, με εξαίρεση το “Σαν καραμέλα” που ήταν ουσιαστικά το soundtrack της ταινίας “Αιγαίο SOS”.

Σήμερα στο κανάλι της Panik Records θα αναρτηθεί το νέο της τραγούδι, το Temperatura, το οποίο θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα και στην Ελλάδα και στην Ισπανία. Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του Doron Metalie που έχει γράψει το Τoy, το νικητήριο τραγούδι του Ισραήλ που είχε στείλει στη Eurovision το 2018, αλλά και το “Τι κοιτάς” που είχε προτείνει η Ελένη στην ΕΡΤ το 2016 για τον ίδιο διαγωνισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Το τραγούδι είναι στα ελληνικά, παρά τον ισπανικό τίτλο και μάλιστα στη στιχουργική ομάδα είναι και η ίδια η Ελένη. Ταυτόχρονα, το ίδιο τραγούδι έχει ηχογραφηθεί εξ ολοκλήρου στα Ισπανικά και για την αγορά της Λατινικής Αμερικής, την οποία επισκέφθηκε η Ελένη τον Ιανουάριο και είχε σειρά επαφών με στελέχη δισκογραφικών εταιριών.

Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι άλλη: Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε ήδη και σήμερα θα κυκλοφορήσει και το video clip που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας. Τα γυρίσματα έγιναν στη Λίμνη Βουλιαγμένης και η Ελένη είναι πιο hot από ποτέ! Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το γύρισμα ήταν one shot.

Αυτό σημαίνει ότι το γύρισμα πήγε μία κι έξω και η κάμερα ακολουθούσε την Ελένη από την αρχή του τραγουδιού μέχρι το τέλος. Ακόμα και αν έγιναν cut, η λήψη ξεκινούσε από την αρχή, με αποτέλεσμα ο τηλεθεατής να έχει την αίσθηση ότι παρακολουθεί μία ολοκληρωμένη ιστορία, χωρίς να γίνει καθόλου μοντάζ. Πρόκειται για μία καινούργια τεχνική που συναντάμε συχνά σε video clips. Αλλά και οι κάμερες είναι τελευταίας τεχνολογίας και δίνουν στο όλο αποτέλεσμα κινηματογραφική αίσθηση.

Ανυπομονούμε να το δούμε…