Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι νέοι της συνεργάτες, η ώρα προβολής και η διάρκεια της εκπομπής της
Stay tuned

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι νέοι της συνεργάτες, η ώρα προβολής και η διάρκεια της εκπομπής της

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι νέοι της συνεργάτες, η ώρα προβολής και η διάρκεια της εκπομπής της

Θέμα χρόνου είναι βγει το δελτίο τύπου που θα αναφέρει τις λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη.

Η ομάδα των συνεργατών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μένει να πέσουν και οι τελευταίες υπογραφές για να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές για την ομάδα που θα πλαισιώνει την Ελένη on air είναι ο άρτι αφιχθείς από τον ΑΝΤ1, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος -που άφησε τον Alpha ύστερα από 15 χρόνια συνεργασίας- και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που πέρσι συνεργάστηκε με το «Πάμε Δανάη».

Σίγουρη θεωρείται, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα και η παρουσία του Σάββα Πούμπουρα και αναμένεται η επικύρωση της συμφωνίας.

Στην ομάδα της Ελένης εντάσσονται όμως και δύο έμπειροι δημοσιογράφοι που πέρσι συνεργάστηκαν με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η μία είναι η Κάλλια Καστάνη που θα συνεχίσει να γράφει τηλεοπτική ιστορία με τα υπέροχα βίντεο-αφιερώματα, και ο άλλος είναι ο Αλέξανδρος Πρίφτης ο οποίος θα αναλάβει το νευραλγικό πόστο του υπεύθυνου καλεσμένων.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα έχει ασφαλώς η Ελένη Γιελαλή, που συνεργάζεται τριάντα χρόνια με τη Μενεγάκη.

Όσο για τον τίτλο της εκπομπής; Κόντρα στις φήμες που ήθελαν δίπλα στο «Ελένη» να υπάρχει κι ένα «μου», θα παραμείνει σκέτο «Ελένη».

Όσο για την ώρα και κυρίως τη διάρκεια της εκπομπής κι εδώ υπάρχει μια ανατροπή. Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την εκπομπή να έχει τρίωρη διάρκεια. Τελικά η διάρκεια της εκπομπής θα είναι δύο ώρες και κάτι, όπως περίπου ήταν και στον Alpha. Θα ξεκινάει στις 2- και όχι στη 1 το μεσημέρι, όπως είχε ακουστεί αρχικά- και θα ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, δίνοντας πάσα στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Έτσι το πρόγραμμα του Mega θα διαμορφωθεί ως εξής: Στις 8 θα ξεκινάει η Ελεονώρα Μελέτη, στις 11 η Δανάη Μπάρκα, στη 1 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων κι αμέσως μετά η εκπομπή της Ελένης.