Ελένη Μενεγάκη: Όσα έγιναν μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από τον Alpha
Stay tuned

Ελένη Μενεγάκη: Όσα έγιναν μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από τον Alpha

Ελένη Μενεγάκη: Όσα έγιναν μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από τον Alpha

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Για ακόμη μία φορά η Ελένη Μενεγάκη απέδειξε ότι δίκαια κατέχει εδώ και χρόνια τον τίτλο της “βασίλισσας” της τηλεόρασης.

Και αυτό γιατί η χτεσινή της πρωτοβουλία να ανακοινώσει μέσα από την εκπομπή της ότι είχε αποφασίσει εδώ και ένα χρόνο να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Alpha και να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση για τουλάχιστον έναν χρόνο, είναι μάθημα για τις άλλες παρουσιάστριες.

Η Ελένη απέδειξε με την κίνησή της αυτή ότι δεν είναι εξαρτημένη από το γυαλί και ότι κάθε της κίνηση την εξετάζει πολύ προσεχτικά, φροντίζοντας να την ανακοινώνει στους άλλους στο κατάλληλο timing.

Μπορεί λοιπόν εδώ και καιρό να είχε διαρρεύσει ότι η ίδια είχε μεταφέρει στο κανάλι την επιθυμία της να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της, αλλά δεν ήταν κάτι που συζητούσε με τους συνεργάτες της.

Και μπορεί, όπως είπε και η ίδια, να είχε σχεδιάσει να ανακοινώσει τις αποφάσεις της την ημέρα της γιορτής της, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που το γνώριζαν οι συνεργάτες της. Κι αυτοί, όπως και οι τηλεθεατές, το έμαθαν την ώρα που η Ελένη μιλούσε απευθυνόμενοι στους τηλεθεατές που την ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια.

Εκείνος που σίγουρα το γνώριζε ήταν ο σύζυγός της ο Ματέο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χτες βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Alpha για να είναι δίπλα της σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Η Ελένη, μετά τη φόρτιση της στιγμής, είχε τη διάθεση να μιλήσει. Αφού λοιπόν έβγαλε μία αναμνηστική φωτογραφία με τους συνεργάτες της και κουβέντιασε με όλους που είχαν πάει στο πλατό, τώρα που επισημοποιήθηκε ότι του χρόνου δεν θα είναι μαζί.

Στη συνέχεια, η Ελένη αποχώρησε από το στούντιο Pro, όπου την περίμεναν οι δημοσιογράφοι. Η Ελένη κοντοστάθηκε με το αυτοκίνητό της και αφού τους ευχαρίστησε για τις ευχές της για την ονομαστική τους εορτή, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Μάλιστα, σχολίασε και τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει τη ζώνη της του χρόνου η Βάσω Λασκαράκη, πάντα με το χαμόγελο που αγαπάμε!