Ελένη Μενεγάκη: Τι αλλάζει στην εκπομπή της μπροστά και πίσω από τις κάμερες;
Stay tuned

Ελένη Μενεγάκη: Τι αλλάζει στην εκπομπή της μπροστά και πίσω από τις κάμερες;

Ελένη Μενεγάκη: Τι αλλάζει στην εκπομπή της μπροστά και πίσω από τις κάμερες;

Τι αναζητά η παρουσιάστρια για τη νέα σεζόν σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο;

Μπορεί να μας χωρίζει ένας μήνας πριν από τη λήξη της σεζόν, αλλά η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της έχουν αρχίσει ήδη από τώρα να προετοιμάζονται για την επόμενη.

Η πάντα τελειομανής Ελένη θέλει να έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι, γι’ αυτό και αυτή την περίοδο κάνει συζητήσεις με παλιούς και νέους συνεργάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές τόσο στην ομάδα που βρίσκεται μπροστά, όσο και σε αυτή που δουλεύει πίσω από τις κάμερες.

Όλα δείχνουν ότι από το πάνελ θα αποχωρήσει ο Σάββας Πούμπουρας και αναζητείται ένας δημοσιογράφος που να ασχολείται με την ενημέρωση.

Βλέποντας ότι όλες πια οι εκπομπές ασχολούνται με θέματα που παλαιότερα βλέπαμε στα δελτία ειδήσεων, η Ελένη θα ήθελε κάποιος από τους συνεργάτες της να γνωρίζει αυτό το ρεπορτάζ.

Από την εκπομπή αποχωρούν, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο ικανότατος Αλέξανδρος Πρίφτης, η πολύ έμπειρη Δήμητρα Καλφούντζου αλλά και η Δέσποινα Τσώκου.

Και οι τρεις είναι δημοσιογράφοι με μακρά θητεία και στην τηλεόραση και στα περιοδικά, οι οποίοι διατηρούν άψογες σχέσεις με την παρουσιάστρια αλλά θέλησαν του χρόνου να κάνουν κάτι άλλο.

Στην εκπομπή παραμένουν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος- πάρα τις φήμες που κυκλοφορούσαν το χειμώνα για το αντίθετο- η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η new entry Νάνσυ Νικολαΐδου.

Όσο για το περιεχόμενο της εκπομπής, θα παραμείνει το ίδιο, με μια στροφή προς την ενημέρωση, πάντα με τη ματιά της Ελένης.