«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Νέα αναβολή για τα γυρίσματα – Το παρασκήνιο
Stay tuned

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Νέα αναβολή για τα γυρίσματα – Το παρασκήνιο

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Νέα αναβολή για τα γυρίσματα – Το παρασκήνιο

Τι συμβαίνει και καθυστερούν τα γυρίσματα;

Μεγάλος πονοκέφαλος για τον ΑΝΤ1 παραμένει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Παρόλο που οι άνθρωποι που τρέχουν το συγκεκριμένο project ήταν έτοιμοι για να ξεκινήσουν γυρίσματα την περασμένη εβδομάδα, αναγκάστηκαν να το αναβάλλουν.

Η προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης των εγγραφών είχε οριστεί για σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ούτε αυτή η ημερομηνία ήταν η σωστή για να αρχίσουν τα γυρίσματα αφού το θέμα πήρε νέα αναβολή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Για να μπορέσει ο σκηνοθέτης να πει «Φώτα, κάμερα, πάμε»  θα έπρεπε να έχουν κλειδώσει τα ονόματα των κριτών αλλά και του παρουσιαστή. Κι αυτό, μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει γίνει.

Μπορεί στις αρχές της εβδομάδας να ακούγαμε ότι τελικά στην κριτική επιτροπή του σόου θα ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Τάκης Ζαχαράτος, αλλά δεν έχουν πέσει ακόμα οι τελικές υπογραφές.

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ραντεβού σήμερα με τους υπεύθυνους του project, όπου ζήτησε περισσότερες διευκρινήσεις. Αυτό έκανε κάποιους να σκεφτούν εκ νέου την περίπτωση του Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε πρόταση για το «Ταλέντο» εδώ και καιρό.

Την ίδια στιγμή, ενώ για το όνομα του παρουσιαστή φαίνεται ότι έχει κλειδώσει ο Κρατερός Κατσούλης, υπήρξαν κάποιοι που υποστήριξαν την υποψηφιότητα του Νικόλα Ράπτη, ο οποίος είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν κάνει δοκιμαστικό για την συγκεκριμένη θέση.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές και δεν καταλήγουν οι υπεύθυνοι στο τελικό σχήμα, γύρισμα δεν μπορεί να γίνει.

Οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η προγραμματισμένη πρεμιέρα για τις 24 Οκτωβρίου είναι εφικτή ή αν κι αυτή θα αναβληθεί.