«Ενώπιος Ενωπίω»: Ποια αγαπημένη ερμηνεύτρια θέλει ο Νίκος Χατζηνικολάου να του κάνει «ποδαρικό»;
Stay tuned

«Ενώπιος Ενωπίω»: Ποια αγαπημένη ερμηνεύτρια θέλει ο Νίκος Χατζηνικολάου να του κάνει «ποδαρικό»;

«Ενώπιος Ενωπίω»: Ποια αγαπημένη ερμηνεύτρια θέλει ο Νίκος Χατζηνικολάου να του κάνει «ποδαρικό»;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Ήταν Ιούνιος, όταν η Χαρούλα Αλεξίου, μιλώντας στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, στην εκπομπή «Η κατάλληλη ώρα» και στον Φώτη Απέργη, ανακοίνωσε ότι δεν θα ξανατραγουδήσει.

«Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Μπορεί να με ακούσετε να λέω σε λίγο καιρό ένα ντουέτο που έκανα με τη Γιασμίν Λεβί, που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά και εκείνη στα ισπανικά, αλλά δε με “ακούει” η φωνή μου πια. Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό» είχε πει τότε η μεγάλη τραγουδίστρια που με τις ερμηνείες της σφράγισε μία ολόκληρη εποχή.

«Θέλω να δεχθώ τον εαυτό μου όπως είναι τώρα. Νιώθω χορτάτη, έχω χορτάσει από ωραία πράγματα, από επιβεβαίωση, από επιβράβευση. Αγαπώ τα περισσότερα από όσα έχω κάνει. Αισθάνομαι όμορφα για τους ανθρώπους που έχουν υπάρξει στη ζωή μου, ακόμη κι αν δεν ζω μαζί τους πια, αγαπώ τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Λυπάμαι όταν χάνω ανθρώπους. Θα ήθελα να αλητέψω, ναι. Δεν το έκανα ποτέ, δεν το κάνω πια γιατί δεν είμαι νέα, να κάνω αυτά που δεν έκανα ως πιτσιρίκα. Είναι μια ζωή που δεν έζησα αυτή», είχε υπογραμμίσει σε αυτή τη ραδιοφωνική συνέντευξη που έκανε βεβαίως τον γύρο του διαδικτύου και έγινε μέχρι και θέμα στο δελτίο ειδήσεων.

Εννοείται πως μετά τη συνέντευξη αυτή η Χαρούλα Αλεξίου δέχτηκε πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές εκπομπές για να μιλήσει για την απόφασή της να αποχωρήσει από το τραγούδι που τόσο αγάπησε και τίμησε με εκατοντάδες επιτυχίες. Ωστόσο, η απάντησή της μέχρι τώρα ήταν αρνητική.

Τη Χαρούλα Αλεξίου, όπως μαθαίνω, προσέγγισαν και από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου που κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.30 αμέσως μετά τις «Άγριες μέλισσες».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κάνει σπουδαίες εκπομπές με καλλιτέχνες στο «Ενώπιος Ενωπίω» και έχει συναντηθεί και ραδιοφωνικά, πριν από μερικούς μήνες, με τη μοναδική ερμηνεύτρια.

Η Χαρούλα Αλεξίου δεν θα μπορούσε να πει όχι σε αυτή την πρόσκληση, όταν προέρχεται από έναν άνθρωπο που αγαπά και εκτιμά απεριόριστα.

Όπως λένε οι πληροφοριοδότες η πρόσκληση είναι για την πρεμιέρα της εκπομπής και σίγουρα μία συνέντευξη-εξομολόγηση της Χαρούλας, όπου θα μιλάει για την καριέρα της, αλλά και για την απόφασή της να σταματήσει να τραγουδάει θα έχει τρομερό ενδιαφέρον.