Έρχεται στο Netflix η ταινία της Eurovision. Ποιες ενσαρκώνουν τις Ελληνίδες τραγουδίστριες;
Stay tuned

Έρχεται στο Netflix η ταινία της Eurovision. Ποιες ενσαρκώνουν τις Ελληνίδες τραγουδίστριες;

Έρχεται στο Netflix η ταινία της Eurovision. Ποιες ενσαρκώνουν τις Ελληνίδες τραγουδίστριες;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει νέα για την το Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Οι Eurofans την περίμεναν εδώ και καιρό! Στις 26 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η ταινία της Eurovision. Ο τίτλος είναι Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga και η ιστορία καταγράφει την περιπέτεια δύο τραγουδιστών από την Ισλανδία οι οποίοι υλοποιούν το όνειρό τους, που είναι να λάβουν μέρος στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό του κόσμου.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Pierce Brosnan, η Rachel McAdams, ο Will Ferrell, η Demi Lovato και ο Dan Stevens.

Η ταινία ετοιμάζεται από το 2018 και τον Αύγουστο του 2019 ξεκίνησαν τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Ισλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Εννοείται ότι το στόρι αναφέρεται σε όσα συμβαίνουν στον διαγωνισμό της Eurovision, με τους υποψήφιους κάθε χώρας να διεκδικούν το πρώτο βραβείο.

Έτσι, θα υπάρχουν και οι τραγουδιστές που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν την Ελλάδα και την Κύπρο. Η πρώτη ηρωίδα είναι η Ελληνίδα Mita Xenakis, την οποία υποδύεται η Melissanthi Mahut. Η Μελισσάνθη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά, αλλά η καταγωγή της είναι από την Ελλάδα. Έγινε γνωστή κυρίως από τη συμμετοχή της στην ταινία Assassin’s Creed: Odyssey, όπου υποδυόταν την Κασσάνδρα και παρόλο που δεν έχει μεγαλώσει στη χώρα μας, μιλάει καταπληκτικά τα Ελληνικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissanthi Mahut (@melissanthimahut) στις

Ο δεύτερος χαρακτήρας είναι η Nina που στην ταινία είναι Κύπρια τραγουδίστρια. Τον ρόλο της Nina ερμηνεύει η Αγγλοκύπρια ηθοποιός και σεναριογράφος Natasia Demetriou που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη natasiademetriou (@natasiademetriou) στις

Στην ταινία θα παίζει βεβαίως και ο Graham Norton, ο αντίστοιχος “Καπουτζίδης” του Ηνωμένου Βασιλείου που μετά τον θρυλικό Terry Wogan έχει αναλάβει τον σχολιασμό της Eurovision για λογαριασμό του BBC.