ΕΡΤ: Η πρόταση – έκπληξη σε Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη νέα σεζόν
Stay tuned

ΕΡΤ: Η πρόταση – έκπληξη σε Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη νέα σεζόν

ΕΡΤ: Η πρόταση – έκπληξη σε Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη νέα σεζόν

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε τι προτάθηκε στους παρουσιαστές του «Στούντιο 4»

Η κρατική τηλεόραση μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα στην πρωινή ζώνη να έχει ενημερωτικές εκπομπές.

Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει τα τελευταία δέκα χρόνια και ίσως κι ακόμη πιο παλιά.

Όχι βέβαια ότι η ΕΡΤ δεν έχει κάνει και ψυχαγωγικά μαγκαζίνο γιατί αν το σκεφτεί κανείς το «Μία καλημέρα είναι αυτή» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά και ο Δήμος Μυλωνάς ήταν ο προάγγελος του «Πρωινού καφέ» και όλων των «πρωινάδικων» που ακολούθησαν και εξελίχθηκαν σε αυτό που είναι σήμερα.

Ακόμη και οι infotainment εκπομπές είναι κάτι που είδαμε στην κρατική τηλεόραση όπως αυτή που παρουσίαζε η αξέχαστη Ρίκα Βαγιάννη ποτέ μόνη της και πότε με άλλους δημοσιογράφους, όπως η Πόπη Τσαπανίδου.

Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης αμφιταλαντεύονται αν θα έπρεπε στη ζώνη 10.00 με 13.00 να εντάξουν ενημερωτική η ψυχαγωγική εκπομπή. Είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι θα έπρεπε να σπάσει το σερί των ενημερωτικών εκπομπών κι όπως μου μεταφέρουν έκαναν μια αναγνωριστική ερώτηση στο δίδυμο Ζαμπέτογλου- Αναγνωστόπουλος που παρουσιάζουν το «Στούντιο 4».

Έτσι κι αλλιώς, για του χρόνου, οι ιθύνοντες ζήτησαν από τη Νάνσυ, τον Θανάση και την ομάδα τους να μεγαλώσουν σε διάρκεια την εκπομπή τους κατά μια ώρα.

Τα σενάρια λοιπόν αυτή τη στιγμή είναι δύο: Ή η εκπομπή θα ξεκινάει στις 4 το μεσημέρι, όπως τώρα, και θα ολοκληρώνεται στις 7 το απόγευμα, είτε θα είναι ένα κλασικό πρωινάδικο και θα παίζει απέναντι στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τη «Super Κατερίνα» του Alpha.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προτείνεται στο αγαπημένο «δίδυμο» παρουσιαστών να μετακομίσουν στην πρωινή ζώνη.

Η πρώτη κρούση είχε γίνει πέρσι από το Star, όταν το κανάλι είχε αποφασίσει ότι δεν θα συνέχιζε τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη κι αναζητούσε άλλους παρουσιαστές.