EΡΤ: Ποιες εκπομπές έπεσαν “θύματα” του κορονοϊού;
Stay tuned

EΡΤ: Ποιες εκπομπές έπεσαν “θύματα” του κορονοϊού;

EΡΤ: Ποιες εκπομπές έπεσαν “θύματα” του κορονοϊού;

Αναβολές και ακυρώσεις καταγράφει ο Γιάννης Πουλόπουλος

Δεν έχουν τέλος οι αναβολές και οι ακυρώσεις προγραμμάτων εξαιτίας της πρωτοφανούς κατάστασης που βιώνουμε μετά την εξάπλωση του κορονοϊού.

Πριν ληφθούν τα μέτρα πρόληψης, γνωρίζαμε ότι ο Απρίλιος θα ήταν μήνας ανανέωσης για την κρατική τηλεόραση, αφού είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν ένα τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Κουρή, ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με τη Νάντια Κοντογιώργη και τον Μίνω Θεοχάρη, οι “Ιστορίες μόδας” με την Κάτια Ζυγούλη, ενώ θα συνεχιζόταν και η “Αντίστροφη μέτρηση” με τον Μιχάλη Μαρίνο που θα μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις για τη Eurovision.

Μία πρώτη σκέψη για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του Κουρή που θα ξεκινούσε μέσα Απριλίου ήταν να αρχίσει μέσα στον Μάιο. Με το ίδιο σκεπτικό μετατέθηκε και η πρεμιέρα της εκπομπής της Κοντογεώργη και του Θεοχάρη.

Ωστόσο, οι εξελίξεις ανάγκασαν τους ανθρώπους της ΕΡΤ να ενημερώσουν τους ανθρώπους που συνεργάζονταν με τα συγκεκριμένα projects ότι ούτε στις νέες ημερομηνίες μπορούν να κάνουν πρεμιέρα και ότι θα μετατεθούν για τον Σεπτέμβριο. Το ίδιο ισχύει και για τις “Ιστορίες μόδας” που ήταν και αυτή μία εκπομπή που είχε πάρει έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο.

Όσο για την “Αντίστροφη μέτρηση” που είχε ήδη ξεκινήσει. δεν υπάρχει λόγος να είναι στον αέρα,από την στιγμή που ακυρώθηκε ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Παρόλα αυτά, επειδή στην ΕΡΤ θέλουν να υπάρχει και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, από τα μέσα Απριλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε σε πρώτη μετάδοση ξένες σειρές και ταινίες.