Εurovision 2021: Τι λένε τα γραφεία στοιχημάτων και οι δημοσιογράφοι μετά τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας;
Stay tuned

Εurovision 2021: Τι λένε τα γραφεία στοιχημάτων και οι δημοσιογράφοι μετά τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας;

Εurovision 2021: Τι λένε τα γραφεία στοιχημάτων και οι δημοσιογράφοι μετά τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλες τις λεπτομέρειες

Η Στεφανία Λυμπερακάκη πραγματοποίησε χτες τη δεύτερη πρόβα της όλο το press centre ξέσπασε χειροκροτήματα. Και όχι άδικα, αφού ήταν άψογη τόσο φωνητικά, όσο και κινησιολογικά.

Για πρώτη φορά θα μπορέσει και το κοινό που δεν είναι στην Ολλανδία και δεν είχε πρόσβαση στο press centre να δει πως φαίνεται η χορογραφία μας στην τηλεόραση με τα σκηνοθετικά τρικ του Φωκά Ευαγγελινού.

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Znews, ο Φωκάς Ευαγγελινός χρησιμοποιεί διάφορα virtual effects που δείχνει τους χορευτές να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται και τη μία να φαίνονται τα πόδια τους και την άλλη ο κορμός τους.

Μετά το πρώτο ρεφρέν η Στεφανία ανεβαίνει σε μία αόρατη σκάλα και αιωρείται. Όλα αυτά γίνονται βεβαίως με τη βοήθεια του green box και αυτός είναι και ο λόγος που στο μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού οι χορευτές φορούν παντελόνια, σακάκια και ολόσωμες φόρμες σε πράσινο χρώμα.


Όλα αυτά τα είδαμε τηλεοπτικά για πρώτη φορά χτες και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ανταποκριθούν τα γραφεία στοιχημάτων.

Ήδη από το πρωί, η Ελλάδα φιγουράρει στη δέκατη θέση στα bet offices, δηλαδή τέσσερις υψηλότερα σε σχέση με τη δέκατη τέταρτη που είχε πριν η Ελληνική αποστολή έρθει στην Ολλανδία.

Οι δημοσιογράφοι υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τη Στεφανία και υποστηρίζουν ότι είναι μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του διαγωνισμού. Ειδικά για τη φωνή της, όλοι σχολίασαν ότι κινείται με άνεση χωρίς να λαχανιάζει, όπως άλλες τραγουδίστριες και ότι την τελευταία νότα την «κάρφωσε» ολόσωστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στεφανία είναι πολύ αγαπητή στην Ολλανδία και η πρόβα του Last Dance ήταν χτες το βράδυ Νο 18 trend στις τάσεις στο Youtube.

Επίσης, σε ψηφοφορία που έγινε στο έγκυρο site wiwiblogs που είναι το πιο δημοφιλές της Eurovision, η πρόβα της Στεφανίας ψηφίστηκε ως η καλύτερη από τις δέκα που έκαναν χτες.