Eurovision 2022: Όλο το ρεπορτάζ για τους υποψήφιους που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα
Stay tuned

Eurovision 2022: Όλο το ρεπορτάζ για τους υποψήφιους που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Eurovision 2022: Όλο το ρεπορτάζ για τους υποψήφιους που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για το Znews

Μετά τη δέκατη θέση της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη Eurovision, η ΕΡΤ ετοιμάζεται για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Και όχι άδικα γιατί η περσινή εμπειρία έδειξε ότι όταν κάτι προετοιμάζεται σωστά, με τους κατάλληλους συνεργάτες το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Έτσι έγινε και με την περίπτωση της Στεφανίας που ήταν ένα κορίτσι που είχε επιλεγεί από το 2019, έχοντας δίπλα της τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον Φωκά Ευαγγελινό και τον Ηλία Κοκκοτό, ανθρώπους που παίζουν το διαγωνισμό της Eurovision στα δάχτυλα.

Κάπως έτσι η Ελλάδα κατάφερε να δει δεκάδα ύστερα από σχεδόν δέκα χρόνια.

Η ΕΡΤ έδειξε ότι ενδιαφέρεται για το project Eurovision και θέλει να έχει μια καλή τύχη στον διαγωνισμό. Γι’ αυτό και φρόντισε να προετοιμαστεί από τώρα.

Όπως λένε οι πληροφοριοδότες μου η κρατική τηλεόραση σκοπεύει εντός της εβδομάδας να απευθύνει πρόσκληση σε όλες οι δισκογραφικές εταιρείες προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το διαγωνισμό Eurovision του 2022. Με δυο λόγια θα ζητήσει από μουσικούς στιχουργούς και τραγουδιστές που έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Αυτό βεβαίως προϋποθέτει να υπάρχει τραγούδι, αλλά και συγκεκριμένη πρόταση για την σκηνική παρουσία.

Στη συνέχεια μία επιτροπή θα επεξεργαστεί τις προτάσεις, θα επιλέξει τις πιο ενδιαφέρουσες που θα περάσουν στην επόμενη φάση, όπου θα επιλεγεί ο εκπρόσωπός μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλομοίρα έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της για να πάει στη Eurovision το 2022 και μάλιστα φημολογείται ότι η εταιρία της έχει προσεγγίσει τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Good Job Nicky. Μάλιστα, στην περίπτωση του νεαρού καλλιτέχνη υπάρχει ήδη και έτοιμο τραγούδι.

Ακόμη μία τραγουδίστρια που ενδιαφέρεται να πάει στη Eurovision για τη χώρα μας και έχει ετοιμάσει και τραγούδι είναι η Αμάντα Γεωργιάδη, που δραστηριοποιείται στη Νορβηγία, αλλά έχει ελληνική καταγωγή.