Eurovision: Η ανακοίνωση του ΡΙΚ που ανατρέπει όσα ξέραμε!
Stay tuned

Eurovision: Η ανακοίνωση του ΡΙΚ που ανατρέπει όσα ξέραμε!

Eurovision: Η ανακοίνωση του ΡΙΚ που ανατρέπει όσα ξέραμε!

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Μετά τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα και της Τάμτας, το ΡΙΚ είχε αποφασίσει να επιλέγει τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision με απευθείας ανάθεση.

Κάπως έτσι επέλεξε και τον Sandro Nicolas, ο οποίος επρόκειτο να τραγουδήσει στη σκηνή της Eurovision τη δυναμική μπαλάντα Running. Η Eurovision βέβαια ακυρώθηκε και περιμέναμε να δούμε αν το ΡΙΚ θα πήγαινε και στον επόμενο διαγωνισμό με τον Sandro, όπως η ΕΡΤ που έχει κλείσει τη Stefania, ή αν θα έψαχνε από την αρχή καλλιτέχνη και τραγούδι.

Οι πρώτες φήμες ότι ο Sandro δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision του 2021 κυκλοφόρησαν από την πρώτη εβδομάδα που ανακοινώθηκε η ακύρωση του διαγωνισμού. Πριν από μερικές ώρες ήρθε όμως και η επίσημη επιβεβαίωση.

Με ανακοίνωσή του το ΡΙΚ αναφέρει ότι ύστερα από συζήτηση που είχε με τον Sandro Nicolas και τον μάνατζέρ του και αφού έλαβαν υπόψιν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχει ο καλλιτέχνης την ερχόμενη χρονιά, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2021.

“Το ΡΙΚ θέλει να ευχαριστήσει τον Sandro Nicolas για τη συμμετοχή του στο Eurovision Shine A Light και του εύχεται ότι καλύτερο για το μέλλον” κατέληγε η ανακοίνωση.

Το ΡΙΚ, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, αναζητά έναν καλλιτέχνη που να είναι αναγνωρίσιμος σε Ελλάδα και Κύπρο. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι πέρσι είχε προσεγγίσει την Ήβη Αδάμου, που δεν το τόλμησε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά και τον Ίαν Στρατή. Και θέλουν να ακολουθήσουν τη συνταγή της Φουρέιρα, δηλαδή να βρουν το κατάλληλο τραγούδι και στη συνέχεια τον καλλιτέχνη που θα το αναδείξει. Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν το φθινόπωρο.