Eurovision – Μελίσσα Μαντζούκη: Νέα τροπή στην αγωγή που κατέθεσε κατά της ΕΡΤ
Stay tuned

Eurovision – Μελίσσα Μαντζούκη: Νέα τροπή στην αγωγή που κατέθεσε κατά της ΕΡΤ

Eurovision – Μελίσσα Μαντζούκη: Νέα τροπή στην αγωγή που κατέθεσε κατά της ΕΡΤ

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλο το ρεπορτάζ

Η φετινή Eurovision δεν σημαδεύτηκε μόνο από τον αποκλεισμό της Ελλάδας, αλλά και από όσα έγιναν πριν ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου.

Θυμίζουμε ότι φέτος αποφασίστηκε ο εκπρόσωπός μας να προκύψει μέσα από μία επιτροπή κοινού και από την επιτροπή της ΕΡΤ.

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Βίκτωρ Βερνίκος θα ήταν αυτός που θα ταξίδευε στο Λίβερπουλ η Μελίσσα Μαντζούκη ζήτησε εξηγήσεις για τον τρόπο που προέκυψε το αποτέλεσμα και με εξώδικο να της παραδοθεί αναλυτικά η βαθμολογία.

Τα στοιχεία που της έδωσε η ΕΡΤ δεν κάλυψαν την τραγουδίστρια που αποφάσισε να προχωρήσει σε αγωγή ζητώντας να αναγνωριστεί ότι θα έπρεπε εκείνη να είναι αυτή που θα πήγαινε στη Eurovision.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα συζητηθεί η διαδικασία της διαμεσολάβησης, όπου οι δύο πλευρές θα κληθούν να απαντήσουν αν μπορεί να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση.

Ωστόσο, από την πλευρά της Μελίσσας δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο, γιατί μιλώντας με το συγγενικό περιβάλλον της Μελίσσας πήραμε την εξής δήλωση:

«Για τη Μελίσσα οποιαδήποτε συμβιβασμός σε αυτή την φάση θα σήμαινε μια προσπάθεια κουκουλώματος μιας εξαιρετικά σοβαρής υπόθεσης, καθώς η ίδια έχει προσκομίσει στο δικαστήριο στοιχεία που αποδεικνύουν ότι 7 υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ, μεθόδευσαν την διαδικασία επιλογής, στερώντας της την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό. Είναι αποφασισμένη να μην κάνει βήμα πίσω και να διεκδικήσει το δίκαιο της μέχρι το τέλος».