Eurovision: Οι προβλέψεις και τα προγνωστικά μετά την jury rehearsal του Β΄Ημιτελικού
Stay tuned

Eurovision: Οι προβλέψεις και τα προγνωστικά μετά την jury rehearsal του Β΄Ημιτελικού

Eurovision: Οι προβλέψεις και τα προγνωστικά μετά την jury rehearsal του Β΄Ημιτελικού

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Αν στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision σας πήρε λίγο ο ύπνος και αναγκαστήκατε να βάλετε αφύπνιση ύστερα από κάποια τραγούδια, όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο δεύτερος ημιτελικός θα σας αποζημιώσει!

Είναι σαν όλα τα αδιάφορα τραγούδια να διαγωνίστηκαν στον ημιτελικό της Τρίτης και στον αποψινό να έχουν συγκεντρωθεί όλα τα μεγάλα φαβορί.

Ο σημερινός ημιτελικός έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για έναν επιπλέον λόγο: συμμετέχει η Κύπρος που διαγωνίζεται με την Ανδρομάχη και το Ela.

Η Ανδρομάχη χτες στην πρόβα ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Επιτέλους, ο σκηνοθέτης έκανε κάποια κοντινά πλάνα στην τραγουδίστρια και μπόρεσε να δει όλη η Ευρώπη πόσο όμορφη είναι. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ ήταν αυτό που έπρεπε και φωνητικά και ενεργειακά ήταν καλή.

Το μεγάλο φαβορί του Β΄Ημιτελικού, για έναν ανεξήγητο λόγο, είναι η Σουηδία που είχε καλή ενέργεια χτες στη σκηνή.

Ακολουθεί η Πολωνία, που είχε μία πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία και η Αυστραλία με ένα τραγούδι για τη διαφορετικότητα που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο λόγω και του outfit του τραγουδιστή.

Τα προγνωστικά για τον Β ημιτελικό θέλουν να περνάνε στον τελικό η Σουηδία, η Πολωνία, η Αυστραλία, η Εσθονία, η Σερβία. η Τσεχία, η Φινλανδία, το Βέλγιο, το Αζερμπαιτζάν και η Κύπρος.

Παρόλα αυτά, προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να δούμε το Σαν Μαρίνο και το Ισραήλ να κάνουν την έκπληξη και να παίρνουν τη θέση κάποιου άλλου.

Σε ό,τι αφορά στον τελικό, τα γραφεία στοιχημάτων θέλουν σταθερά την Ουκρανία στην πρώτη θέση, ενώ ανέβηκε δεύτερο μετά τις Jury Rehearsal το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στην έβδομη θέση και η Κύπρος στην 22η.